Powered By Blogger

tisdag 12 juli 2011

Datorspånande, lagom ospännande & dagens

Nu har jag varit i mr Makes tatueringsstudio och över-natten-lånat deras äckligt supersega laptop. Annars är jag fortfarande datorlös... och snacka om extremt frustrerande panikläge... Därav lånet...
Var och tittade på en ny dator i en lokal butik idag, en sådan där liten sak, laptop i förkrympt format liksom. Mr make hade en sådan. Ändå till en kille råkade spilla ut sin öl över den på tatueringsmässan i Finland för ett par veckor sedan. Den var rätt schysst fram till dess så jag är grymt sugen på att länsa bankfacket på stålar och omsätta dem i en sådan... Men ska spåna lite och framförallt sova på saken först... Och fråga er. I fall det är någon som har erfarenhet av en sådan där liten minidatormojäng och vill avslöja huruvida de är bra eller inte?

Förutom datorspanande så drog jag med La Famiglia på lite utflykt idag. Hade ett Schenkerpaket att kvittera ut långt bort i förorten så det var dit vid begav oss... Med buss och sedan på promenarande fot med avstickare längs asfalt och skogsmiljöer vi aldrig tidigare har trampat... innan det blev färd till välbekanta stadskärnan igen. Små glimtar av detta, lagom ospännande, äventyr har ni här:


Som synes med inslag av min stass of today, och som synes så kan jag omöjligen få bilderna att ligga sida vid sida, som jag brukar ha det. Så det får vara skit samma. För nu. Hoppas ni har en bra kväll. Eftersom jag har sjukt mycket jag vill blogga om så kan det eventuellt hända att jag dyker upp här igen lite senare, det beror på hur tatuerarnas otrimmade dator behagar uppföra sig... :o) Kärlek!

7 kommentarer:

  1. Ett par av de nya pjucksen på ser jag ;) Jag är klar med rosorna på mina Primes och är vansinnigt nöjd :))
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jobbigt att vara utan en dator, i-ländernas största abstinens faktor. Hoppas det löser sig, jag kan inte vara utan dator många dagar innan jag får krupp!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Härligt att få följa med dig på promenix igen :) Har en Mac- laptop som är superbra, men de är svindyra! Fick min genom jobbet efter att vi gick en kurs (Pim) Himla bra! Annars brukar inte kommunen vara så generös! Lycka till med datorsökandet :) Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker också att det är härligt att se dig igen, du fattas ju när du inte bloggar...:-D
    Hoppas att det löser sig med dator snart...

    kramar!

    SvaraRadera
  5. Framför allt ska du nog vänta och vidtala sambosen på lördag; han är expert på datormojänger.

    Glömde ett par saker idag så jag smsar. Sånt som öl till Mr Make och nåt att stoppa Dexter i. =)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Jösses vilken fin bild på vovvarna!! Helt helt bedårande.. Som du nog förstår är jag långt ifrån någon dator expert. När någon har gått sönder har vi köpt ny, ibland lagat (en Mac) annars har jag en liten smidig Samsung jag använder mig mycket av (just nu..). Sedan har vi en Ipad från Apple som också är bra. Svårt tipsa för en annan med andra ord..
    Sköt om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Tack söta ni för kommentarer! Kärlek!!!

    SvaraRadera