Powered By Blogger

fredag 8 juli 2011

Regndejt med Lingon – rond 1: i rosdjungeln

Min lilla skitstad fick lite välbehövligt färguppiggande glans över sig idag. För Lingondarlingen kom nämligen på besök. Planen var att titta på rosor och lulla runt i en finpark och bara slappa, skvallra och njuta av nuet. Det ihållande regnet satte dock stopp för spatserandet i parkmiljön.
Men rosorna var vi tvungna att spana in i alla fall. Och inte bara med ögonen, för det blev en hel del okynnesknäppande på avtryckare på Iponekameran också. Som blev till ett gäng bilder jag kommer att terra er ordentligt med nu:





























































































































Därefter begav vi oss mot centrum för att lunchdinera. Även denna aktivitet finns det bildbevis på. Men det får ni vänta på ett tag, för jag måste fixa lite annat innan jag hinner kasta ut rond 2 här.
Så ni är supervälkomna tillbaka till den. Om ni känner för det alltså. Kram för nu!

6 kommentarer:

  1. Mmm vilka mumsiga blommor! Framförallt den lila rosen! Och vilket fint paraply! Kram

    SvaraRadera
  2. Ojoj vad många fina blommor. Du är så fin i Nymphen och Lingon ser ut som godis i sin rosa outfit.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka fina rosor ni fick se:) Snygga bruttor båda två! Kram

    SvaraRadera
  4. Odd me: ja den där lila blev min favorit direkt och Lingon hade redan lite span på den sedan innan. Paraplyet är urfint, det är Lingons och rosa i verkligheten, som en söt karamell. Kram!

    Hilde: ja vi fick ju försöka matcha alla fina rosor så gott vi kunde... :o) Kram!

    Linda: ja shit vad mycket fint det fanns, jag blev helt såld på en del sorter! Nästan så jag blev sugen på att gräva upp parketten och köra lite rosodling hemma i vardagsrummet... attans att man inte har trädgård, inte ens balkong ju. Kram!

    SvaraRadera
  5. Är det på Fredriksdal? Hann aldrig dit när jag bodde i skitstaden =) Jättefina rosor.
    Och jättefin Nymph - drömmer vidare om en sån i stl 2...

    SvaraRadera
  6. Helen: japp, Fredriksdal. Inte inne i själva parken utan i en blomsterbutik/ handelsträdgård eller vad det nu heter strax utanför parken. Flora Linnea tror jag att den möjligen kan heta. Det är väl ofta så att det man har runt knuten besöker man sällan, känner igen mig i det. Ja Nymphen... den blir omöjlig att lura av mig känner jag, hoppas vi hittar en annan till dig. :o) Kram!

    SvaraRadera