Powered By Blogger

måndag 18 juli 2011

Bortsuddad min för nytillskott i hemmet

Nu har jag, äntligen, lyckats sudda bort i alla fall en hel del av min skitsura min. För en spillans ny bordsugn med plattor är numera in the building… Tjohoo…


Ockuperad för tillfället som synes. Så det är det vi skyller på för att slippa packa upp och koppla in den ikväll. Vem vill ta ifrån en ny mysig liggplats från en liten vit katt liksom… Så det bli indiskt by the micro istället, inhandlad på lunchen av denna snåljåp som tycker att det är ett smart drag eftersom maten är en bra bit billigare vid den tiden på dygnet…
Och mer än så har jag inte riktigt att förtälja just nu. Var mest bara glad för ugnen och för att slippa vara attans drygsur längre… Jo förresten, en sak till, ni som vill fika på lördag, jag mailar er imorgon förmiddag. Take care! Kram på er allihop!

5 kommentarer:

  1. Thank god för ny ugn:) Vi har ingen micro i stugan och har precis upptäckt hur mycket man egentligen använder den.....Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Men vilken dag du har haft...i morgon är en ny.:-D
    Jag har en kombimikro, med grill och varmluft i så vi använder inte den vanliga ugnen längre och så kan man ta den med sig när man flyttar.

    kram och sov så gott!
    L

    SvaraRadera
  3. Linda: jag använder ugnen mer än micron… har lite ”microskräck” som kommer av maten man värmde i den för att sedan vara tvungen att kasta i sig på jobbet från helvetet… Knäpp jag? Japp! :o) Kram!

    Lingon: låter ju skitsmart. Det får kollas upp, tack för tips! Kram!

    SvaraRadera
  4. Hoppas pizzan blev klar nu då. Speciellt när ni har ruccola till och allt =)

    SvaraRadera
  5. Helen: tanken är att den ska bli klar ikväll... endast 2 dygn senare... Med ruccola på när den är klar… Så håll tummarna… :o) Kram!

    SvaraRadera