Powered By Blogger

torsdag 7 juli 2011

”Bantningsrapport” – efter vecka 4

Bantningsrapport inom citationstecken eftersom när endast fyra veckor har passerat så präglas den sista hälften av non-bantning. Att just de nyss avverkade sju dagarna inte har kännetecknats av en enda tanke på vikt, pulver eller nyttigt var förutbestämt med tanke på Roskildefestivalen och min erfarenhet av hur mat och dryckesvanorna brukar se ut där = inte i fitnessklass.
Och så fick det bli i år också.
rödvin, onyttig mat vilka tider som helst på dygnet och en del chipsaktiga grunkor. I tisdags skulle jag vända det till sunt leverne hade jag tänkt. Men. Det glömde jag visst bort... så därför hade jag väntat mig det här scenariot idag...


... så gissa om jag höll på att svimningstrilla av vågen och var tvungen att trippelväga mig när jag upptäckte att siffrorna var lägre än förra veckans... - 0,6 kilo till och med. Vilket totalt betyder -2,2 kilo. Löjligt lite på fyra veckor men å andra sidan jäkligt bra med tanke på att jag kallt hade räknat med att vara tillbaka på startläget...
Risken med det är att jag nu kanske omedvetet inbillar mig att jag kan leva lite hur som och ändå gå ner, och då plötsligt verkligen vara tillbaka på utgångspunkten om en vecka...
Men nu ska det inte målas förvägsfan på väggen utan det lär visa sig när nästa bantningsrapport dyker upp här om en vecka... Hoppas ni får en bra dag. Kram!

9 kommentarer:

  1. Woo, stort grattis till det! :-)
    Själv vågar jag inte väga mig för det känns som glassdieten under förkylningen satte sina spår :-(

    kram!!

    SvaraRadera
  2. Glad för din skull!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Grattis och kanske ska man inte tänka på vikten alls utan leva på som vore det bästa. Hm kanske jag skulle fundera över...som den runda tant jag är.

    Kramar till dig och er från Eva

    SvaraRadera
  4. Wow!!! Ibland blir det bättre när man inte försöker!!!

    Ha en bra dag!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Vad roligt! Glad för din skull.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jättebra ju! Grattis! Har kollat alla rapporter nu från Roskilde, det var kul att se! Tack så mycket... Ni verkar ju ha haft en vanlig festival som det ska bara! Fick mig ett fint skratt när jag såg sparkdräkterna men ibland går bekvämligheten ju före utseendet! :-)
    På tal om Roskilde, jag drar neråt i morgon då en släkting är allvarligt sjuk. Tänkte hinna med en sväng på stan etc och Tivoli måste såklart avverkas för barnens skull...
    Ha det gott!
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  7. Vilken lyllos! Jag började banta 23 mars, men hade inte gått ner något när du släppte bomben att du skulle banta. Tänkte jag skulle haka på din bantning, men jag har inte gått ner ett gram nu heller!! Jag har tränat som aldrig förr (varje dag gör jag något), jag äter bara nyttiga saker. Jag mår dåligt av för fet mat(LCHF går bort) och av för mycket socker, godis funkar inte alls. Därtill har jag inte druckit någon alkohol alls. Jag hoppar av ditt bantnings-race, har ingen chans att hänga med! Nu ska jag upp till Sälen och vandra med vovven i en vecka, har jag inte heller då börjat minska, då ska jag faktiskt ta och "detoxa" en vecka. Går jag inte ner då heller, ska jag söka läkare!

    Helena

    SvaraRadera
  8. Grattis till bra resultat.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Tack tack söta ni! Jag har lite issues med att det kan vara fel på vågen... men försöker att inte låtsas om dem... ;o)
    FinaTina: kan du inte maila mig; oddjosanne@gmail.com. Bara om du vill såklart! Kram!
    Helena: det där låter ju inte alls bra, tycker du ska gå till läkare, du får gärna berätta hur det går, här eller i mailen, orolig för dig!
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera