Powered By Blogger

onsdag 20 juli 2011

Bästa kollektionerna – ever!

Som ni kanske redan har förstått så är jag inget fan av Odd Mollys kommande kollektioner för denna hösten och vintern. Jag har alltid gillat vår och sommarsläppen bättre. Och när jag började fundera på vilka av alla Odd Mollys släpp som är de bästa kollektionerna ever så var svaret givet på mindre än en sekund. För i mina ögon blir det extremt svårt att toppa våren och sommaren 2010. Varför? Svaret kommer här, i bilder som blev tagna under förra sommaren:























Bara plagg som älskas högt här, även om några av dem ligger lite på vänt på grund av viktsituationen just nu... Magnolia strap dress, Annie Oakley strap dress, Wigwam, Chrysalis wrap, Chrysalis minigown, Prairie short strap dress, Up-to-me-ism dress, Kettle coat, CC jacket, Nymph dress. Och det finns fler. Unika och oslagbart skitsnygga plagg. Enligt mig. Vilka är era favoritkollektioner? Kram!

15 kommentarer:

  1. Och jag som tycker höstens är en av de snyggaste kollektionerna haha :-D
    Sommaren 2010 gillar jag också skarpt. Där var mycket fint.
    kramis

    SvaraRadera
  2. I can see why this is your favourite collection. There are so many unique and special pieces that you have from Spring 2010.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  3. Jag är fortfarande ganska ny på det här med Mollysar så jag kan inte svara på det. jag har däremot en fråga till dig. Du har en svart typ underklänning på en av bilderna. Jag behöver verkligen hitta just en underklänning som passar till flera av mina plagg men vågar inte riktigt köpa en via nätet eftersom jag är rädd för att de är för smala. Hur upplever du storleken på dem och vilken underklänning tycker du är den bästa att satsa på? Tack på förhand! Fin blogg du har. Tittar in här allt som oftast nu för tiden märker jag. ;) Kram

    SvaraRadera
  4. Har inte var i träsket så länge men hittills så har nog vår/sommar 2010 varit mest fylld med godbitar. Har fortfarande vissa drömma om plagg från den kollektionen som man kom på alldeles lite sent.
    Kram

    SvaraRadera
  5. oj svårt...
    Jag har däremot varit i träsket länge, och mina absoluta favoritplagg kommer från äldre kollektioner. Men, den kollektion jag köpt mest från är nog vår/sommar 2009 Colore Superiore. Den kollektionen innebar en nytändning av mitt molly intresse efter att jag haft en svacka ett tag. jag är nog också främst en vår/sommar fantast eftersom jag har lite svårt för ull och murriga färger!
    kram

    SvaraRadera
  6. Hmm, jo det har ju dykt en del genom åren! På något sätt så sitter våren -08 ( Soveign) hårt i skallen. Året jag jag inte kunde hejda mig riktigt. Vet jag letade som en galning på nätet. Utbudet o tillgängligheten var betydligt mindre/svårare, enligt mig!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag håller med dig om att den kollektionen är helt fantastisk!!! Kram Linsan

    SvaraRadera
  8. Ja där är ju många unika plagg, nymphen, kettlen och cc...ja och alla de andra.
    Jag tänker inte så mycket bakåt, mer än att jag älskar burnbabyburn, hellre framåt och vad som komma skall.


    Kram!!!

    SvaraRadera
  9. Vilka godbitar du har där :) jag har en tendens att förälska mig i alla kollektioner : )) Mitt Mollyintresse vaknade ganska sent! Tror det var Souverign. Kram

    SvaraRadera
  10. Du har en förmåga att bära upp vad som helst, jag känner att jag vill ha det du har på dig (vad det än är). Tror att det har att göra med att du alltid ser så där lagom cool ut!
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Hej Josanne!

    Jag förstår att du älskar den kollektionen, den är som gjord för dig, lite rockhippiebohemig sådär. Själv så fullständigt älskar jag mycket av hösten och vintern som kommer nu även om det finns så mycket bakåt som jag skulle vilja ha i garderoben. Men nu är det framåt, varmt och praktiskt som gäller här.

    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  12. Som sucker för höstkollektioner så är mina förväntningar stora nu inför den kommande. Jag tycker om det mörka murriga med de plaggen och kan förälska mig i koftor i alla de slag. Du är, by the way, väldigt snygg i alla dina favvoplag.

    Kram Odd Oldie

    SvaraRadera
  13. Tusen tack för era kommentarer! Kul att läsa vad ni tycker. Det skiljer sig en hel del, vilket är skoj, för tänk om vi alla gillade samma… då hade man verkligen kunnat snacka om likadana Molly-tanter… ;o) Ha en bra kväll! Massa Kram!

    SvaraRadera
  14. Tycker precis som du!! Tacka vet jag 2010!! Vad är det för snygga bruna mocka stövlar du har på dig bla till den lila klänningen utan ärm?
    Kram Vicki

    SvaraRadera
  15. Håller med du för det har faktiskt inte gjorts nåt finare än Nymphen!

    SvaraRadera