Powered By Blogger

fredag 29 juli 2011

Vad är det för armband? Varför har du dem?

De är två frågor som jag har fått ett antal gånger under de senaste veckorna.


Foto by Lingonberrie

Så då tänkte jag att det är lika bra att svara på dem här. De är festivalarmband. Ett för varje större festival jag har varit på de senaste åren. Totalt 12 stycken just nu. Egentligen använder jag dem bara under festivaler. Så de åkte på när det vankades Roskildefestival för några veckor sedan. De är avklippta och hopsydda igen med gummiband så därför funkar det att plocka av och på dem. Varför jag fortfarande har dem på är för att det väntar en ny festivalsväng, i Tyskland, nästa vecka. Och istället för att klippa av det nya Roskildebandet, alternativt att bara ha det så valde jag att låta dem sitta på allihop.

Töntvarning när man är tant? Ja det är det allra troligast. Och snygga är de inte heller. Men jag gillar dem och anledningen till att man har dem på festivaler är mest för att de drar till sig en massa folk att prata med som man förmodligen aldrig hade hamnat i samtal med annars. Och sådant är kul.
Ja det var dagens förklaring, nu ska det duschas och laddas för utflykt. Och jag kan redan nu förvarna er om att det mycket väl kan dyka upp ännu ett av mina tåginlägg här under förmiddagen. Var rädda om er själva och varandra! Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag tycker att det är coolt att du har dem! Rebelltant :o) Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. ja men vi tanter måste göra så gott vi kan:)

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker de är coola. Ska du till Wacken din lyckost?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Äh ingen töntvarning alls. Mest coolt faktiskt =)

    SvaraRadera
  5. Kram på er från coola tanten... ;o)

    SvaraRadera