Powered By Blogger

lördag 30 juli 2011

Lite bildterror från gårdagskvällen

Jag hoppar tillbaka till gårdagen en stund igen. För jag kom på att jag tog lite bilder under vår kvällsutflykt på stan. Som avhandlar min dagens stass, lite Petter, bevis på att Primeboots inte är helt inne, brorson, folkvimmel som man lätt kan bli helt yr av och klottrad tatuerare. Så dem kan jag ju terra er med nu… ;o)





















Hoppas ni har en bra kväll därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

7 kommentarer:

  1. Aj, aj , aj tänker jag bara när jag ser sista bilden. Fy fan vad ont det måste göra under ögat!! Såg förra inlägget om galningen, tur att du har mål i mun. Men det måste ha varit otäckt! Knogjärn och peppar-spray till nästa festival kanske?! Kram

    SvaraRadera
  2. Shit... Som han ser ut på sista bilden... Tihii mvh; anonym Tihii

    SvaraRadera
  3. Saknar din kommunikation med läsarna!Det blir ju inte lika roligt kommentera när man får ett svar sisådär var 20:e inlägg av dig..(lite överdrivet kanske..) På sommaren har alla mycket annat för sig men kommer inlägg på inlägg o man kommenterar så kan ju ett litet svar vara kul någon gång. "Talar om du så du kan se med lite andra ögon bara.."
    Ta hand om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas inte du tar illa vid dig! Bara du tänker efter lite emellanåt.. Ibland ifrågasätter du varför kommentarerna minskar hos dig ( o andra..)!!
    Lite kritik kan ju blandas upp emellanåt..eller !??!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Primeboots är mycket snyggare :)
    Pöss!

    SvaraRadera
  6. Linda: haha… ja pepparspray har jag ju redan, synd jag inte tänkte på det… fast det är visst olagligt att ha… oppps… Ja aj aj är det jag tänker varenda gång jag ser honom… Kram!

    Anonym: haha… din jevla åsna… Ja jag vet till 100% vem som har skrivit det här… Kram på dig din tosing!

    Annelie: ett rätt och ett fel! Rätt: ja jag har varit dålig på att svara på kommentarer, det blir inte alls lika ofta att jag svarar var och en personligt längre. Och ofta kommer svaren kanske först dagen efter, men jag försöker att svara på något sätt även om jag missar ibland. Det har med en rad saker att göra, bland annat tid. Kanske borde jag göra färre inlägg och svara bättre på kommentarer… hmmm… ska nog göra en omröstning om det här.
    Fel däremot är att jag ALDRIG har ifrågasatt hur många kommentarer jag får eller inte får. Så där blandar du ihop mig med någon annan, som jag vet har skrivit om just det. Kram!

    Frösötös: jag håller absolut med du! Fast det var komiskt att se, en i Primisar och alla andra runt omkring i Converse… Undrar vem som är den trendigaste egentligen… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Fina bilder på fint folk!

    Önskar jag varit där med er.. Istället somnade jag i soffan vid åtta och sov sen till klockan tio nästa morgon.. 14 timmar?! vad hände där liksom..??

    Får ta igen det snart :)
    Kraam

    SvaraRadera