Powered By Blogger

onsdag 13 juli 2011

Änglatjat - the story: från dråpslag till lyckolull

Orkar ni med fler bokstäver som avhandlar änglatunikan? Om inte så kan ni sluta läsa nu, för här kommer ännu ett kapitel att lägga till den romanen… Som började redan när jag fick ögon på produktbilderna för Odd Molly höst och vinter 2011. Det var faktiskt redan i vintras, och även om sommar och skira vita tunikor kändes som en rymdfärd iväg så föll jag som en drucken på styltor för Multi anglaise ltd tunic, white.

Och det var faktiskt bara den, och ingenting annat som hamnade på min måste-ha lista. Tiden gick och plötsligt var de dags för förbokningarna att släppas och prislappen att avslöjas. 3499:-. Shit liksom… Nästan en månadshyra… För att komma över den till ett betydligt bättre pris försökte jag förboka när DeepFling släppte den. Satt uppe och väntade eftersom detta gyllene tillfälle infann sig vid midnatt. Men. Förgäves. För när jag väl blev tillåten att utföra förbokningsmanövern så var den slutsåld :o(.

Men fan heller om jag gav upp. För folk kan faktiskt släppa sina förbokningar så med den förhoppningen hårdbevakade jag DeepFlings hemsida. Konstant. Och det lönade sig. För plötsligt fanns det en i rätt size ledig. Som jag kastade mig över. Såklart!
Den dök upp i verkligheten på svensk mark, flera av er visade provningar med den och mina habegär travade långt över alla gränser. Men jag väntade tålmodigt på att min skulle flaxa iväg över Atlanten och hit. Då kom dråpslaget.

När jag i helgen upptäckte att min bokning hos DF var bortplockad och den inte längre fanns kvar på deras hemsida. Utan att de hade meddelat det. Skitstil!!! Sur, förbannad, panik och desperation. Kastade mig ut på nätet i jakt på den. Det som först verkade vara ett omöjligt uppdrag visade sig ha en lösning. I form av Country-Dreams. Klickade fortare än jag hann blinka. Lyckoruset trillade över mig. Men. Så kom tvivlen, stämmer verkligen deras lagersaldo… finns den kvar… Helgen gick åt till nojjor. I onödan. För den fanns! Vilket jag fick mail om i måndags. Och igår dök den upp. Snabblevererad och satan vad glad jag är!!!


Jag tog en 3:a och den sitter klockrent över bysten. Kanske en smula i största laget för övrigt men det skiter jag i. För det stör inte speciellt och kärleken är ju dessutom blind. Så jag befinner mig mest i värsta lyckolullet. Änglatjatet har äntligen fått ett slut... Och så levde de lyckliga i alla sina dar… ;o) Kram på er!

15 kommentarer:

  1. Härligt med LYCKA! Och du är jättefin i den :) Kram

    SvaraRadera
  2. Lyckolulla på du, för det är bara det finaste plagget på länge!

    kramkram!

    SvaraRadera
  3. Ahh det är ljuvlig!! Superfin i den är du!! Kram

    SvaraRadera
  4. Så härligt det är med lyckliga slut! Du är jättefin!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Super duper fin är du i den fina raringen.
    Ser fram mot den 23.e ska bli super kul <3
    Kramis Ann-Sofie

    SvaraRadera
  6. Grattis till finns ängeln. Tur att den hittade hem.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Till FINA. ...jädrans mobil

    SvaraRadera
  8. Förstår att du är lycklig:) Fan vad fin den är! Jag slår dig en pling när den minste odågan är i säng....Kram!

    SvaraRadera
  9. Ljuvt på en tuff böna - gillar!

    Själv slog jag till på en äldre godig idag. Ja, bortse att jag redan har två hängande i garderoben - den här var för bövelen vit!
    Det blev en tredje Timeless #242 W/O Belt för 60% rea och någon måste ju rädda den stackars tunika från reaträsket. Japp, ser mig som moder Theresa när det gäller rädda åtråvärda saker från rean ;)

    Du är superfin i din tunika!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Ljuvlig sak! Så visst får man lyckolulla när man har en så fin tunika. =)

    SvaraRadera
  11. Vaaaad snygg du var i den din lyllo! Är sååå sugen efter Deepfling-fiaskot och det rycker i klickfingret varenda gång jag sitter vid datorn. Suck...

    Jag mailade dig ang Sthlm förresten. Jag följer som sagt gärna med

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  12. It is always nice to hear a story with a happy ending. Enjoy your beautiful Multi Anglaise Tunic...it looks dreamy on you!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  13. Tackar och bugar för alla fina kommentarer! Och jag kan inte låta bli att skratta åt Molly-Marie, för jag är EXAKT likadan! Som måste rädda stackars plagg från butikerna när man så tydligt ser att de bara hänger där och är sorgsna… ;o) Kram på er allihop!

    SvaraRadera