Powered By Blogger

söndag 10 juli 2011

Efterlysning i repris

Jag vet att jag har efterlyst just den här en gång tidigare. Utan att få napp. Men eftersom jag gillar uttrycket skam den som ger sig så gör jag ett nytt försök på:

Odd Molly Cascais scarf, multi

Någon som vet var den finns att få tag på? Eller är det kanske till och med någon som har den hängandes i garderoben och inte använder den och tycker att det är läge att den får flytta vidare? Hojta i kommentarsfältet i så fall! Tacksam för all form av hjälp eftersom jag har fått den på hjärnan... :o)

Jag mår fortfarande ganska uselt men har åtminstone fått sova en hel natt, vilket jag inte gjort på ett tag. Drömmer en massa skumt, vaknar hela tiden och har supersvårt att somna om... fast inte i natt alltså. Tjohoo!
Men den här dagen blir nog ändå en repris av gårdagen; med mest en massa slappande inomhus. Vi får se. Hoppas ni får en bra dag. Take care! Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Hoppas du får tag i din sjal den här gången och att du får sova go´tt snart! Kram!!!!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du fick sova:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Skönt att du fick sova! Mår skit om jag inte får göra det! Hoppas du får tag i den underbara sjalen :) Krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  4. Prova ring till Köpenhamn och hör...
    och vila upp dig vännen, du är nog fortfarande post-Roskilde..

    kramkram!!!

    SvaraRadera
  5. Tack tack söta ni! Kanske är det så att jag fortfarande lider av post-Roskilde som Lingon skriver... visste väl att jag egentligen är på tok för gammal för att härja runt på festivaler... :o) Kram på er finingar!

    SvaraRadera
  6. Här: http://www.bimbofashion.fi/catalog/product_info.php?cPath=18&products_id=2641&osCsid=6582785abd35d9ecb9dd12714dcede3a
    finns den :-)

    KRAM

    SvaraRadera