Powered By Blogger

torsdag 7 juli 2011

En nästan bortglömd nykomling

Den fångade mitt omedelbara intresse när produktbilderna för Odd Molly sommar 2011 dök upp i offentligheten. Själv dröjde den hur länge som helst med att uppenbara sig i butikerna och när den sedan väl gjorde det så fick jag ingen chans att se den irl. Jag var på väg att klicka hem den i alla fall men höll tassarna i styr. Så länge att jag nästan glömde bort den.

Men så fick jag se en tjej i den och vips var den återinfört i mitt tankeregister. Så när jag då äntligen fick chansen att prova den själv, på AjaBaja under min senaste dejt med Lingondarlingen, så föll jag såklart som en försvarslös fura. Den fick inte följa med hem då. Men sedan i förrgår är den ändå, äntligen, här:



















Superian tunic, dark old rose

Här under provningen i Malmö. Det var egentligen den i vintage powder som jag föll för först. Men eftersom jag tycker att jag kan behöva piffas upp med lite mer färg så gled den rödrosa därför förbi på önskelistan.
Jag skulle ju då inte ha något emot att även lägga vantarna på dess lite kulörblekare kusin... så det råkar väl inte vara någon som vet var en sådan i storlek 2 finns att ninja hem? Gärna på rea, 50% hade inte suttit så dumt... :o)

Hoppas ni har en bra kväll därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

6 kommentarer:

  1. Jag har sneglat på den jag med! Hann inte med på Minzo......Tack så himla mycket för blödder, bara två veckor kvsr till vi får göra det "live":) Miss you! Kram

    SvaraRadera
  2. Hann inte heller med den. Kul att du fick den =)

    SvaraRadera
  3. Kanonfin. Sån vill jag också ha! kram

    SvaraRadera
  4. Den röda finns till 40% rea på Iisa i Malmö, de skickar om någon är sugen.

    kram!

    SvaraRadera
  5. Så jäkla snygg! Kläder att bli glad av.

    SvaraRadera
  6. Jag klickade hem min från Country-dreams på 30%, kanske finns den kvar där? Kram på er!

    SvaraRadera