Powered By Blogger

söndag 31 juli 2011

Dagens – som i ett försök att vara lite kvinnlig

Söndriga jeans, söndriga jeans. Och så ännu ett par dagar med lite mer söndriga jeans. Joråsåatt… här har vi fantasi förknippat med klädstilen… INTE. Så idag fick jag ett spontant ryck att jag skulle göra ett allvarligt försök i att framträda i lite mer kvinnlig dager. Och knalla ut i klänning. Så då gjorde jag det. Hann dock inte tänka till om vilken klänning eller vilket sällskap den skulle få under sin utflykt. Så det fick bli vad som först studsade emot mig i Mollyroben. Vilket blev denna stass:


Huruvida det förhöjde mina poäng på feminitetsskalan har jag faktiskt ingen aning om, och jag struntar faktiskt i att analysera det, för det spelar inte så stor roll. I alla fall inte jämfört med hur fantastiskt lycklig min svulstiga mage blev över att slippa knölas in i trånga jeans för 50-11:te dagen på raken. Tjoho sa den och det räcker för mig. I alla fall för idag. :o)

Nu har klockan alldeles strax slagit för mig att dra vinnare i min lilla utlottning av doftpinupporna. Jag måste dock först ut med hundar och sedan bege mig en sväng till Ica, så om ni ännu inte har kastat in en lott och vill göra det så har ni fortfarande chansen en liten stund till. Jag skriver en kommentar i det inlägget när jag stänger ner och drar de två vinnarnamnen, så ni vet när det är för sent. Pristagarna presenteras här lite senare ikväll. Kram till dess! Var rädda om er!

9 kommentarer:

  1. Tyckte det saknades lite jeanstyg på sugrören; haaa-haaa! Snyggt! Kram!

    SvaraRadera
  2. Jättefint tycker jag! Men vad är det för klänning du har på dig!

    SvaraRadera
  3. Superfint :) Och vad kul att ni ska till Indien ( har läst ikapp lite ). Vad spännande!! Kul att ha en sådan resa att se fram emot :D Kramar

    SvaraRadera
  4. Mer bara ben åt folket! Jättesnyggt!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tycker du är skitfin!
    Kram

    SvaraRadera
  6. L8: haha… sugrör… uppsvällda elefantben menade du väl… :o) Kram!

    Anonym: det är Up-to-me-ism dress i chalk som kom förra våren/ sommaren. Kram!

    Odd me: tack snälla! Och ja det känns superkul med Indien, dock inget bokat och klart ännu men jag håller tummarna att det blir, har alltid velat åka dit. Har du varit där? Kram!

    Hilde: haha… jag har ju benkomplex… feta, fula och bleka… därav att jag gömmer en hel del av dem med primebootsen… ;o) Kram!

    Fröken Abbe: tack snälla du! Kram!

    SvaraRadera
  7. Nej jag har aldrig varit i Indien men skulle gärna vilja åka dit någon gång :) Har du läst Shantaram? Om inte rekommenderar jag den! Man är verkligen där när man läser boken och får uppleva både det ena och det andra :P men det är en häftig bok! Kram

    SvaraRadera
  8. Those legs are made for walking....hur fint med bara ben som helst, skippa komplexen för det ser ju lätte bra ut:) kram kram :)

    SvaraRadera
  9. Odd me: tack snälla för tipset! Ska ge mig ut på jakt efter den. Kram!

    Too di Loo: haha… jag försöker men det är svårt… :o) Kram!

    SvaraRadera