Powered By Blogger

söndag 24 juli 2011

Alla tips emottages med största möjliga tacksamhet!

Hur svårt ska det egentligen vara?… På senaste tiden har jag lyckats norpa hem några riktiga dröm-Mollysar. Till exempel skinnjackan, guldsjalen, änglatunikan och den rosa Berry dressen. Och en som jag faktiskt ännu inte har visat upp här:


Ni får gärna gissa vad det är om ni vill… ;o) Annars kommer provbilder inom en snar framtid… Två Mollysar till är på väg, en äldre som jag har jagat i mer än ett år och en från den senaste sommarkollektionen som jag har efterlyst och hårdsuktat. Den första ett Traderaklick i torsdags, den andra ett webbutikskap som jag kom över igår. Och det var efter det jag bestämde mig för ett seriöst köpstopp. I alla fall till de väldigt få plagg jag kan tänka mig från hösten dimper ner i verkligheten. Ett beslut jag fann mig själv vara riktigt ordentligt skitnöjd med!

Ändå, lägger jag ett bud på en auktion på Tradera i morse. Helt spontant utan någon som helst tankeverksamhet bakom visserligen, vilket är problemet. För hur svårt ska det vara att hålla det som man föresatt sig? Blir så jäkla trött på mig själv! Så därför kan jag inte låta bli att efterlysa tips på hur man faktiskt lyckas sätta köpstopp… alla tips emottages med största möjliga tacksamhet!!! Nu ska det vovvenadas här. Men vi ses senare igen, om ni känner för det. Kramkram!

11 kommentarer:

  1. Hmmm....ledsen men jag har inga tips. Kan dock inte låtabli att skratta lite för jag är precis som du fast när det gäller godis, när jag ska lägga mig känner jag mig riktigt manad att ha godisstopp ända tills nästa dag och jag går in på ICA på lunchen...då är samvetet och interna överenskommelsen puts väck! :/
    Kram

    SvaraRadera
  2. Du vill INTE ha några köpstopp-tips av mig......
    I promise;) Kram!

    SvaraRadera
  3. Köpstopp... :)

    Jag försöker undvika... är då lyckligt omedveten!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Frys in VISA-kortet, eller vilket du nu har, i en plastbehållare med vatten. Du kan då inte göra något köp förrän isen tinat och du har då, förhoppningsvis, hunnit tänka till ett varv extra;))

    Helena

    SvaraRadera
  5. Grattis till DEN raringen!! Superfin o älskar min högt högt..
    Köpstopp, ja du! Det kan nog ingen av oss andra ge..måste nog känna någon mättnad själv tror jag! Råd ger oftast motsatt verkan.(tror jag i min enfald..) Min käre make påbörjar nu sin semester äntligen. Föreslog mig imorse att vi skulle åka till Kosta o kolla, jag tvekade men kände det vore okej efter promenad mm. Hade absolut inga förväntningar! Lite förvånad o nästan lite skamset stegade vi mot bilen igen med en riktigt stor påse, till oss båda. En dröse Mollysar följde så snällt med hem..fast jag inget behövde! En bokad resa gjorde inköp ökade drastiskt.(märklig förklaring, eller hur..fniss) Äldre men även från i våras kom med i kassen. Kan berätta senare om du vill..! Vi skall snart ut o äta ner i stan.
    KRAM hjärtat!!

    SvaraRadera
  6. Är det en crochet frill tro? Några råd om köpstopp kan jag tyvärr inte ge :/ Skulle behöva några själv!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jaa, du...så skönt för mig att höra att jag inte är ensam i mitt köp mani..vill ha, vill ha..usch jag blir trött på mig själv ibland också...Jag har precis klickat hem mina drömstövlar nu, ett par mörkbruna Prime boots, har trott att jag har för feta ben för dom, men webbutiken var så snäll o måttade skaftet..o jaa, mina ben ska nog rymmas..hoppas jag !!
    Du har ju såna stövlar, och det är så rackarns snyggt till allt..väntar hem 4 Mollysar i veckan, Tradera vinster..nååå..vi får se det som vårt intresse...eller hur , och snygga blir vi..:)
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Det enda råd är att sluta titta men hur roligt är det? Jag är nog som du och som Jeanette, Molly och godisstopp varje dag men hur går det tror du? inte alls och iband blir jag faktiskt mer sur över pengar som det köps godis för än mina Odd Molly köp. Intresse ska man ta på allvar.
    Och Annelie vad underbart det låter med en drös Mollysar.

    Kram från Eva Solid

    Kramar

    SvaraRadera
  9. Undvika = inte kolla på kläder

    SvaraRadera
  10. Tog en tur till stan i dag och skulle lämna tillbaka en sak som var för stor till sambon.......skulle sedan snabbt hem igen för att JAG BEHÖVER INGENTING NU.........råkade gå förbi NK & Mathilde som hade 50% på Odd Molly och 70%!!! på Hunkydory..........och ja då gick det som det gick.Har blandade känslor....väldigt nöjd med mina fina fynd :=) men samtidigt så behöver jag verkligen ingenting mer nu :=(
    Så mitt råd är nog att helt undvika affärer eller lämna plånboken hemma.Ett tag körde jag med att inte impulsköpa så mycket utan tänka en vecka eller två.......och då hade ofta "måste ha" känslan försvunnit.
    Kram kram Halvan

    SvaraRadera
  11. Köpstopp är meningslöst, det fungerar iallafall inte för mig. För precis när man tänkt tanken "köpstopp" så dyker det upp ett "måsteplagg".
    Jag försöker istället rensa och sälja av i samma takt som jag köper och det fungerar fint hitills. Jag brukar tänka (före jag klickar) "finns det något jag vill sälja för att kunna klicka hem denna?" Då går jag in i wic:en och bläddrar bland plaggen och det har hänt att jag avstått från att klicka då jag inte hittat något jag vill göra mig av med.

    KRAM

    SvaraRadera