Powered By Blogger

torsdag 28 juli 2011

Kanske, kanske, får vi en ny liten familjemedlem snart


Den här lilla bedårande damen kanske, kanske blir ny medlem i vår familj. Kan man ha hur många djur som helst? Nä det kan man inte, och det får man inte heller utan tillstånd i det här landet.
Men vi ligger en bit under maxkvoten och dessutom så saknas vi ju en sedan lite drygt fem månader. Bosse katt. Som också var röd. Och ingen individ kan någonsin ersätta honom eller ta hans plats men därmed inte sagt att vi inte har plats och kärlek över till en annan liten varelse. Om ungefär 1,5 vecka vet vi. Så jag återkommer i ämnet då. Hoppas ni får en riktigt bra dag. Kram på er för nu!

15 kommentarer:

  1. Åh, sötis! Klart ni har plats i hjärtat till en till! Om en vecka flyttar det in en Birma tjej hos oss, alla längtar ;)

    SvaraRadera
  2. nä jag tror jag smäller av så söt!
    Jaså, finns det en maxkvot, vad spännande....Hur räknar de då? Räknas alla djur lika liksom, hamstrar och guldfiskar??? Och vad är maxgränsen?

    nej, skämt åsido, kanske bra med en gräns när man läser om vanvårdade djur och 27 katter i en lägenhet. Men i slutändan handlar det äl om personen och ett sjukligt beteende. Tanten med 27 katter hade säkert vanvårdat sin adjue även om de bara var tre....

    Hoppas ni får ta hand om den lille sötingen!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Adjue betyder alltså djur på ipadapråk....

    SvaraRadera
  4. ....och ipadapråk betyder ipadspråk på ipadspråk!
    Dags för frukost??!!

    SvaraRadera
  5. Å kära nån - hoppas det går vägen. Alldeles babypälsig och ullig :) Så luktar de så gott när de är så där små - varmt och mjukt liksom .)
    Kram Frösötös

    SvaraRadera
  6. Nej men det är ju nästan en liten mini Fonzie! Snutte vad söt!! Om detta blir verklighet vill minsann faster få träffa gullungen omedelbums! :)

    SvaraRadera
  7. Jösses vilken liten sötnos!! Håller tummarna det går vägen..
    Har börjat intala min man att en liten katt borde flytta hit. Går sådär bra, dröjer nog ett tag innan min önskan blir uppfylld. Nu vet ju han i o för sig att jag sällan ger upp, bara sådär (fniss).
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Åå så söt. Håller tummen för att han/hon får flytta hem till er.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Underbar liten goding. Man kan ju inte motstå.....-D
    kram

    SvaraRadera
  10. Åhh vilken sötnos :) Skulle inte kunnat motstå henne..Hon påminner om min Eldur som inte finns längre.. Kram

    SvaraRadera
  11. Hur söt kan man vara... bedårande!

    SvaraRadera
  12. Tack söt för era kommentarer! Och för att ni håller tummarna att hon ska få flytta hit, det lutar åt det, till 95% eller så… sen är det ju bara att hoppas hoppas att djuren vi redan har också tycker att det är okej… :o) Kram!

    SvaraRadera
  13. Amen hallå! Varningstexten då?
    Jisses vad söt! Visst är det Bosse katts lillasyster.

    SvaraRadera
  14. Ja, självklart skall ha få komma till er - åh, vilken lite ljuvlig boll, håller mina tummar att han blir er snart.
    Jag är i valet och kvalet om jag skall skaffa en eller två små katter, jag har varit utan katt i snart två år och det är nog den längsta tiden som jag har varit husdjurslös om man bortser från myror, getingar och andra ovälkomna kryp som letar sig in i huset ibland.

    SvaraRadera