Powered By Blogger

måndag 4 juli 2011

En väderdementi från Roskildefestivalen

Jag har läst lite här och var i medievärlden att det skulle ha varit värsta regnkaoset på Roskildefestivalen i år. Det stämmer inte. Visst har det regnat, ett par mindre skurar i torsdags, ett par större skurar i fredags, en regnrik natt därpå. Och ett av de värsta åskoväder jag varit med om i lördagskväll.

Ett busväder med vräkande regn och blixtar och dunder som avlöste varandra snabbare n vad man hann blinka och som stod stilla över festivalområdet i runt 1,5 timme. Det blev en riktigt blöt tillställning, trots att vi satt under partytält hos våra Stockholmsgrannar. Men gyttja och pölar som mindre sjöar överallt, som 2007, har det absolut inte varit.
Och det är liksom det som räknas i slutändan, eftersom det är västa scenariot. Allt annat funkar bra. Igår, som mest var soligt, hade vi det bland annat så här...
















... på konsert med My Chemical Romance på scen och kamrat Magnus i stolen sidan om. Jag har annars inte varit den flitigaste med Iphonekameran i år. Det har bara inte blivit så. Men en del bilder har jag att bjuda er på lite senare i alla fall. Först ska det hämtas såväl hundar på pensionat som paket på Ica. Och så måste jag ju titta in hos er andra och se hur ni har haft det och vad ni har hittat på i min frånvaro... :o) Så vi ses igen om ni känner för det. Ha en bra dag. Kram!

7 kommentarer:

  1. Välkommen hem :-) Skönt att ni inte regnade bort och att det har varit en bra helg
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Välkommen hem! och det ser ju soligt och sköt ut på bilderna :) Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vad roligt att du är tillbaka, jag har ju saknat dig som en toka..kommer och hälsar på snart!

    kramkramkraaaaaaam!

    SvaraRadera
  4. Välkommen tillbaka tjejen!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  5. Åh vad jag blev glad över att läsa ditt inlägg, dels att Du (ni) haft det så bra o dels att min son (lill-plutt-sonen)är där och kommer hem i dag nån gång och som jag inte haft större kontakt med, och givetvis oroat mig jättemycket för bla för att jag trott att han flutit bort i regnmassorna (skämt åsido).

    Stor välkommen-tebaks-kram
    (för er som inte är från skåne så betyder tebaks=tillbaka ;)

    SvaraRadera
  6. Tack tack söta ni!
    Och hoppas din son har kommit hem nu Annika. Jag vet själv att man är dålig på att höra av sig från festival, inte alltid det funkar att ringa eller sma´a heller eftersom nätet ofta inte funkar. Och hännu mer annat när man är ung ju :o)
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera