Powered By Blogger

onsdag 6 juli 2011

Dagens – insnöad i långklänningsland

Jag kände att jag snöade in ganska ordentligt i långklänningsland när jag hade Magnolian på mig igår. Så idag fick det bli en av mina Annie Oakley strap dress:



















Dessa tygvolumiösa dressar är helt oslagbara när det härjar sommarhetta ute. Kom jag på igår... snabb som blixten med andra ord... ;o) Jag gillar inte alls att visa mina ben och jeans med ovandelar blir ibland både varmt, jobbigt och inte minst trist att hålla på att mickla ihop kombosar av varje dag. Så långklänning är min nya grej.
Och när jag får något på hjärnan så vill jag helst ha det jämt. Vilket osar problem redan så här i inledningsskedet. För jag äger endast tre långklänningar som passar mig i dagsläget, ytterligare en om jag fettar av fort som fan, men eftersom det är mindre troligt så två.

Visst har inte Odd Molly prånglat ut någon i år?  Eller har jag helt missat?... Fast allt man kränger på kroppen behöver ju faktiskt inte vara Mollysar :o), så därför undrar jag om någon har tips på någon annan schysst långstass? Jag vet att flera av er äger/ har provat en skitsnygg i många färger, men eftersom den inte har axelband så går den tyvärr bort. Alla tips mottages med största möjliga tacksamhet av tant med nya griller i skallen...
Som dock övergår till matlagning nu. Hoppas ni får en bra kväll. Kärlek & Kram!

11 kommentarer:

  1. I have not yet tried any long dresses but you do make them look tempting. Yesterday in Magnolia and today in Annie Oakley you look beautiful and they suit you well. I wonder if OM has designed any long dresses for Spring 2012.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  2. Om du menar Lise Sandahls maxiklänning så finns den med axelband också :) Såg att Miss Greta hade den för ett tag sedan. Anne Oakley är fantastisk vacker och du är supersnygg i den! Jag har äntligen fått tag i en Magnolia som är på väg hem till mig (hoppas jag). Kramar

    SvaraRadera
  3. Jösses vad snygg du är i din. Tänkte ta min röda idag, men det blev en helt annan klänning, så snart åker den röda Anne Oakley på. Skitsnygg är du:-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh vad jag vill ha en sån! Supersnygg! K

    SvaraRadera
  5. Men vad snygg!!!! Har de en sådan? Ursnygg!!!! Kram!

    SvaraRadera
  6. Åhh så super snygg du är, klänningen är underbar. Är rätt sugen på en likadan. Hur är den storleksmässigt???
    Trevlig kväll!!

    SvaraRadera
  7. Såg lite snygga långklänningar i en affär här idag. De kanske hänger kvar nästa lördag.
    Tyvärr alldeles för långa för ´pygméer som mig. =)

    SvaraRadera
  8. <underbart fin! Det är ju en av de vackraste långklänningarna och i den färgen. MMM.. Skrattar lite fortfarande åt din zipperall och hittade ingen i Köpenhamn men såg en på vägen, en grå. Undrar vad det skulle säga på jobbet om jag dök upp i en?

    kram!!!

    SvaraRadera
  9. Snygg du är! Vi var samma lika i dag fast i olika färger ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Jättesnyggt! Jag tänker att jag är alldeles för kort för långa klänningar, men jag ska ta och prova en - ser så himla skönt ut!

    Kram

    SvaraRadera
  11. Tack söta ni för kommentarer som gör att en tjockkännande tant trots allt tycker sig vara lite fin ändå. :o)
    Storleksmässigt är den här lite åt det stora hållet. Jag har en 2:a och den sitter bra nu när jag är närmre storlek 3, lite stor när jag var en klockren 2. Den är ganska lös och stretchig över bysten så där den är stor.
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera