Powered By Blogger

tisdag 19 juli 2011

Dagens – lika smutsgrisig som spegeln

Vaknar löjligt tidigt. Värsta fina vädret ute. Fixar en kopp kaffe, sätter mig en stund vid datorn och börjar samtidigt spåna på uteaktivitet för dagen. Men innan jag har hunnit klart i de funderingarna så får jag världens ryck. Städryck! Så det är vad jag har sysslat med hela dagen. Idiotstädat!
Och ju fler hörnor och skåp jag har börjat luckra upp damm och skräp i desto mer har jag insett att det finns att härja runt bland. Så projektet evighetsgöra fortsätter. Dock med en paus för vovvenad nu. Iklädd the hygienteknikerstass:


Känner mig inte helt fräsch efter att ha röjt i timmar, snarare lika smutsgrisig som spegeln som jag tydligen har glömt putsa…, men jag tänkte att om jag bara håller mig på avstånd från andra så kanske det inte är någon som märker det. Och om ni undrar varför jag ens lägger ut någon bild på dagens ganska intetsägande stass idag så är svaret att jag faktiskt inte har någon aning…
Det är väl vanan. Eller något sådant... Solen och hundarna väntar så over and out för nu. Kram till nästa gång jag dyker upp här med nya meningslösheter… :o)

8 kommentarer:

  1. Dagens för vi läsare gillar att se dina outfits och nu fick jag se det linne i verkligheten som jag spanat in på Tradera och du ser inte smutsig ut så det så. Kanske bara känns så. Ha en bra dag ! Kram

    SvaraRadera
  2. Pernilla: vad snäll du är! Jag tycker att jag klär mig trist för det mesta, finns så många andra här som har roligare kombinationer. Linnet är verkligen ett bra köp måste jag säga. Supermjukt och skönt att ha på sig, så du vet eftersom du spanat på det. :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Haha.. Du är ju för skön! Gillar faktiskt de där vardagliga bilderna också :) Kram

    SvaraRadera
  4. Jag håller helt med Odd Me, gillar det vardagliga oxå! :-) när du har städat klart kan du gärna komma hit o fortsätta... ;-)
    Kram!/Tina

    SvaraRadera
  5. Klart du även skall visa hur en "städstass" kan se ut!! Om jag hade orkat o kunnat se ordentligt hade jag förmodligen plågat er med "målarklädsel"..hmm inte så imponerande kan jag lova! Börjar bli lite orolig för hur min målning egentligen ser ut.. Galen/envis som jag kan vara börja med sådant när jag knappt ser..(en blindhund hare varit bättre o skaffa sig, haha..)
    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Odd me: Ja det gör jag också, gillar de vardagliga bilderna, hos andra. Men på mig själv tycker jag mest att det känns stentrist… :o) Kram!

    FinaTina: självklart kan jag göra det, fortsätta städa hos dig… för det facila priset av en Molly i timmen så lovar jag att skrubba som en dåre… ;o) Kram!

    Annelie: vet du; jag har också börjat se sjukt dåligt. På nära håll… Sett dåligt på långt håll har jag alltid gjort. Så jag fattar din känsla nu när du har blivit medveten om det. Håller tummarna stenhårt att ”synen” kommer snart… Men så jävla kass tror jag inte du målar, för tror du är som mig; Allt eller inget; antingen struntar man blankt i saker eller så gör man det pedantiskt… har jag rätt? ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Fnissar hejdlöst..visst har du rätt!! Allt eller inget! Finns liksom inget mellanläge hos mig, hopplös!'KRAM

    SvaraRadera
  8. Annelie: hihi... gissade på det... och då är vi två... galentanter... ;o) Kram!

    SvaraRadera