Powered By Blogger

lördag 9 juli 2011

Dagens – innesittare utan dåligt samvete

Solen strålar och det är bästa fina sommarvädret ute. Men jag sitter inomhus. Hade det inte varit för hundarna och deras dagliga promenixbehov så hade jag inte satt mina flipflop-prydda fötter utanför lägenheten överhuvudtaget idag. Och det helt utan den minsta lilla tillstymmelse till dåligt samvete. Som man i det här landet förväntas ha om man vägrar att gå utomhus när det vankas sol och värme. Vilket jag å det bestämdaste sätter mig emot, eftersom jag tycker att var och en får göra som den själv vill. Så därför lekar jag innerebell... :o) iklädd:


Nä! Det är faktiskt inte upproriska motiv som allra främst ligger bakom min uteprotest, det är faktiskt för att jag mår riktigt risigt. Med magont, halssmärta och någonslags värk i alla muskler som gör att jag känner mig sladdrigare än vanligt, som en gummigubbe ungefär.
Fast jag tycker ändå helt ärligt att man får sitta inne precis när man känner för det oavsett väder, så det så... :o) Vad tycker ni? Kram för nu, kärlek & respekt!

7 kommentarer:

  1. Åh den där sidentunikan har jag letat efter länge! Du är inte sugen på att sälja din? /E

    SvaraRadera
  2. Åh määän, hoppas verkligen inte att jag smittat dig med min skit....fast inkubationstiden borde varit längre? Skyller på regnet i går och brist på sol...

    Krya på dig vännen,
    Massa kram!

    SvaraRadera
  3. Absolut, håller med dig !
    Krya på dig.

    // Lotta A

    SvaraRadera
  4. Du är finast & bäst. Läser fin blogg varje dag och håller med dig helt. Man gör det man själv vill. Kram!

    SvaraRadera
  5. Stackars dig, hoppas du snart mår bättre! Och klart man ska sitta inne om man vill sitta inne, inget snack om saken.

    SvaraRadera
  6. Pst *hyssjar och viskar* jag tycker ibland att sommaren är rena pinan, med kvalmig hetta och krav att vara ute. Ingen ska komma och berätta för mig att jag ska sola, bada eller få frisk luft. Då sätter jag näsan i vädret, bloggar eller lägger mig under täcket för en tvåtimmarslur. Eller så

    SvaraRadera
  7. E: nä den är inte till salu, en av de Mollysar som jag håller stenhårt i. Fattar att du letat efter den för den är superskön. Håller tummarna att du hittar den snart. Kram!

    Lingon: nä gud, det är inte du, jag kände mig skum redan igår... så det måste vara någon annan som är skyldig... :o) Kram!

    Lotta: Tack! Och tack! Bor inte du här förresten? Fikaträff här 23/7, lust att haka på? Kram!

    Anonym: tusen tack snälla för din kommentar, så glad jag blir av den!!! Kram!

    Någons fru: tack tack snälla! Och kul med fler som håller med... ;o) Kram!

    Mallgrodan: haha... som jag känner igen mig i att göra tvärtom mot vad andra säger. Som en liten barnunge... så gör jag hur ofta som helst... and I love it... ;o) Kram!

    SvaraRadera