Powered By Blogger

måndag 25 juli 2011

Ny fikaträff i Helsingborg i augusti?

När jag gick ut med en förfrågan om någon var intresserad av en fikaträff i min hemstad i början av månaden så var det flera stycken som hörde av sig och inte kunde just den dagen, som var i lördags. Så då kom en ny träff i augusti på tal.

Och för att det inte bara ska rinna ut i sanden, eftersom jag är en strulig tant, så kastar jag ut en förfrågan redan nu. Och frågan är ifall det är någon som känner för att ses på en krusidullfri fikadejt i Helsingborg lördagen den 20 augusti?


Har ni lust att haka på så plita ihop en kommentar här eller om ni hellre vill maila mig på oddjosanne@gmail.com, så tar vi allt med tid och plats och sådant via mailen i fortsättningen istället. Och har ni förslag på var ni tycker att vi ska träffas så är det bara att hojta, annars blir det denna tråkmåns som bestämmer… :o)

Och. ALLA som vill är välkomna, oavsett om ni var med nu i lördags eller inte, oberoende av om ni bor i just den här byhålan eller inte och utan hänsyn till om ni har blogg eller ej. Dock är det gemensamma intresset för Odd Molly en ganska given gemensam nämnare… :o)

Nu känner jag att det får vara slutterrat för mig här i Mollylandia idag så jag tackar för mig och tackar ännu mer er som pallar med mig, med ett God natt & en Kram!

13 kommentarer:

  1. Men why oh why måste den vara min sista jobbehelg?
    Lördagen efter kan jag ;)

    SvaraRadera
  2. Helen: fast då är ju jag i Stockholmia ju... :o( Vi får väl fixa fler dejtar... :o) Har sett ditt mail, försökt svara men då har datorn dött... :o( Tror att jag måste börja använda min nya imorgon... Kram!

    SvaraRadera
  3. Bröllop inplanerat den dagen! Men nästa gång så!! Kramar

    SvaraRadera
  4. Åhhhh snälla...får jag vara med igen??? Helt underbart goa tjejer i lördags SOM JAG ABSOLUT VILL TRÄFFA IGEN + att jag såklart hoppas det kommer fler av mina idoler!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  5. Låter jättekul! Om jag är i Helsingborg då hakar jag gärna på! Har funderat på att hälsa på min pappa i slutet av augusti :) Kram

    SvaraRadera
  6. Absolut ! Jätte kul :0)

    Kram
    Lotta A

    SvaraRadera
  7. men faan då...lite långt att åka från sthlm för en fika... Men jag skulle tycka att det vore vansinnigt kul att träffa dig och Lindabönan när ni är här uppe i fjollträsket i augusti? finns det tid för nåt sånt då tro?
    Kramis
    Loo

    SvaraRadera
  8. Helgen innan då? *flirtar jättemycket*

    SvaraRadera
  9. Dr Molly: så typiskt! Vi får styra upp något annat när du också kan. En ny middag kanske? Kram!

    Maria: klart att du får vara med igen! Bara kul ju, så jag håller tummarna att du kan då! Kram!

    Odd me: JA vad skoj det hade varit! Håller tummarna! Helgen efter är jag i Stockholm så hoppas du kan den här helgen… Kram!

    Lotta A: kanonkul om du kan och vill! Och NU ska jag leta kasse… ;o) Hojtar om jag hittar någon. Kram!

    Lindiloo: absolut kan vi ses i Stockholmia. Lördag eftermiddag kanske? Vi kan ju mailas om det! Kram!

    Helen: ja kanske en alternativ fika lördagen innan för de som inte kan den 20/8, risken är dock att jag snurrar ihop allt om jag ska styra upp det också men om du har lust så why not! Hjälper dig att styra upp i så fall men vill inte ta på mig själv eftersom det är en hel del annat också i augusti. Kram!

    SvaraRadera
  10. Låter absolut trevligt, jag är på :) Kram

    SvaraRadera
  11. Hakar mer än gärna på! :o) Ser jag fram emot....
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Eventuellt kan jag, men är osäker, har just börjat jobba då.. Hade varit jättet jättekul. Kram

    SvaraRadera
  13. Jag är också intresserad, men det beror lite på hur det går med jobbet efter semestern. Är kanske helt slut... Men hade gärna gått en sväng i Hbg också, vet ju inte vilken tid träffen ska vara.
    Kram

    SvaraRadera