Powered By Blogger

tisdag 5 juli 2011

Dagens – revansch under skum dag & lite Ziperallsnack

Så är ännu en skum pendlardag lagt till handlingarna i mitt liv. Och då menar jag inte pendlar som i kollektivtrafikpendlare, utan som i märkligt och oberäknat svävande mellan kul och trist, bra och dåligt.
Ni slipper all form av detaljer om det, fast en dagens kommer ni inte undan... :o



















Jag tyckte att det var revanschdags för Magnolian som inte fick svaja runt på Roskilde trots att den fanns i packningen. Hittade inget bra väder till den då, men det var det idag. För även om den är ganska tjock i tyget så är den kanonskön en varm solig sommardag.

Det är däremot inte en Ziperall - det enligt ett test av mr Make, som fick feta klimakteriesvallningar i sin lilla porriga sparkdräkt när solen satte in med full kraft i söndags...
Kul att läsa era kommentarer om hans onepiece i förra inlägget, ska svara på dem strax. Och ni kanske redan har listat ut att även jag har blivit med Ziperall, i annan färgställning dock, sedan i helgen. Det finns det dock inte bildbevis på. Än. Men skulle ni vilja ha det? Och därmed ett fett garv på köpet?
I så fall är det bara att hojta så fixar jag det under veckan... ;o) Kram för idag!

11 kommentarer:

  1. ja, jag vill gärna se och jag lovar att skratta... :-D :-D

    Love you!

    SvaraRadera
  2. Zipperall-bild pronto!! Please:) Kram

    SvaraRadera
  3. L & L: det känns liksom lite typiskt att just ni 2 vill skratta och håna den här stackars tanten... ;o) Jaja, det kommer ni att få, men ni får vänta till tidigast imorgon, så det så... :o) Kram på er i alla fall!

    SvaraRadera
  4. Tar du den på och kommer hit eller? =)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Oj, oj - jag är definitivt också en tant och jag har kastat lystna blickar på en onepiece/zipperall (i rosa) så om du vågar så vågar jag klä upp (eller blir det ut) mig till Barbamamma ;)

    SvaraRadera
  6. Haaa-haaa! Det vill jag se. Kram!

    SvaraRadera
  7. Just ja! Kurtan från Cubus är köpt i våras.....God natt och kram!

    SvaraRadera
  8. Snyggt!!!! Underbar klänning! Kram!

    SvaraRadera
  9. Helen: haha... jag har en stark känsla av att du INTE skulle vilja synas i offentligheten om jag hade den på mig... du skulle skämmas ihjäl... och jag också... ;o) Kram!

    Molly-Marie: hihi... det är en rosa jag har. Den helrosa, som i Mollyland skulle kallas dark pink, som finns på Ziperalls hemsida... Klart du vågar, framförallt efter du sett denna Barbamama i den... Fast shit vad skön den är att ha på sig... rekommenderas absolut, i alla fall att bäras i hemmiljö, där ingen ser... ;o) Kram!

    L8: det kommer du att få, snart, så håll i dig, för annars är nog risken stor att du trillar ihop av asgarv... ;o) Kram!

    Linda: tacktack! Hittade den inte på deras hemsida, gissar att den är slut för länge sedan. Hittade en helt annan på Tradera istället. Och tro det eller ej men jag lyckades att INTE kolla in Mollysar när jag ändå var där och snurrade. Imponerande va?... ;o) Kram!

    Naimiez: tack snälla! Alltid kul att höra att man är fin i något när man mest känner sig som en rullande tunna... :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Hi hi, jag vill se! Vill också ha en sån mysstass. Ska nog köpa en till husvagnssemestern iår och reta gallfeber på maken som tycker det är det mest osexiga som finns ha ha :-)

    Supersnygg var du i långklänning!!! Top-notch :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  11. Vivvi: haha... ja hur ful den än må vara så kan jag inte annat än att rekommendera Ziperallen, helt lovely vid kylslaget väder. Du får väl köpa en till din make också så han blir lika osexig... ;o) Kram!

    SvaraRadera