Powered By Blogger

onsdag 20 juli 2011

Dagens – känner ni igen mig?

Idag har jag fortsatt lite på spåret som jag började plöja upp igår; operation städning av hemmet. Två slarviga personer, båda med pryttlar till förbannelse går inte riktigt ihop med en tvårumslägenhet. Så det finns att göra. Minst sagt… Förutom vovvenadpauser så tog jag även en tur för att fixa lite på stan. Iklädd:



















Och jag kan inte låta bli att fråga om ni känner igen mig? Eller om jag ser väldigt annorlunda ut mot vad jag brukar göra? Jag fick nämligen för mig det när jag sprang på en gammal arbetskollega från mitt förra jobb, det från helvetet ni vet… För annars borde man väl känna igen folk som man har jobbat med under flera år. Eller kan kanske elakhet slå ut minnet?...
Och talförmågan, för hur svårt är det annars att svara när någon hälsar på en på stan?... Jag har aldrig, inte ens för en nanosekund ångrat att jag sa upp mig från det skitstället. Och nu är absolut inget undantag. Idioter, inte värda att bry sig om… Däremot har det lärt mig vilka som är mina vänner, och definitivt värda att bry sig om. Så inget ont som inte har åtminstone en smula av gott med sig… :o)

Dags att fortsätta med röjningen. Hoppas ni får en riktigt bra kväll. Peace & Love!

6 kommentarer:

  1. Futtiga lilla jävel......
    Och då menar jag inte dig;) Kram på dig gumman!

    SvaraRadera
  2. Japp, jag känner igen dig!!! Däremot tycker jag du är SÅ snygg på bilderna idag, kanske tom ovanligt snygg!!! Men inte så jag inte känner igen dig ;-) Du är alltid fin!
    Bra att du inte är kvar på det stället!
    Jag vill också skicka med dig min sons motto: "Do not argue with idiots. They will just bring you down to their level and beat you with experience." Klok kille även om han bara är 17 år!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Nja, det skulle nog krävas en rejäl make over för att du skulle bli oigenkännlig;o) Och även om man vet att man inte ska bry sig är det ju inte så lätt alltid att bara skaka av sig det.
    Men du fick ju till ett positivt avslut.
    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nix, känner inte igen dig:
    Vad har du gjort, levt på vatten å bröd den senaste månaden eller???

    Kram till dig Snygging
    /Carina

    SvaraRadera
  5. Åh, sådana människor! Riktiga energitjuvar och det är så patetiskt att inte hälsa på människor som man känner! Kram Linsan

    SvaraRadera
  6. Det är rätt inställning kära kombatant.
    Snart ses vi!
    Och om jag kan räkna ut hur så kan vi kommunicera per Iphone nu =)

    SvaraRadera