Powered By Blogger

fredag 8 juli 2011

Mollysyster efterlyser en måste ha

Jenny har fått en Molly på hjärnan som hon måste ha, den hon efterlyser här är:

Kettle cardigan, lilac i storlek 2

Någon som vet var den finns att få tag på? Eller är det kanske till och med någon som har den hängandes i garderoben och inte använder den och tycker att det är läge att den får flytta vidare? Hojta i kommentarsfältet i så fall!

Hoppas ni får en bra dag. Här ska det bli regn hotas det med, och jag som ska på utfärd i naturen med en Mollysyster... Jaja, bästaste sällskapet överglänser lite vatten så det blir nog kanonbra ändå. See you senare om ni vill! Kram!

8 kommentarer:

  1. Den såg jag i någon utländsk webbshop för inte alls så länge sedan. Jag reagerade för att de hade den och lite annat kvar från förra årets kollektioner. Dumt nog kommer jag inte ihåg vilken webbshop det var men jag hojtar om jag kommer på det. Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Vad gör väl lite vatten som sagt när något så roligt väntar bakom hörnet..! Ha en ljuvlig dag!!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej
    Skulle oxå vilja ha denna lila pärla men i storl 0.
    Kram Cia

    SvaraRadera
  4. Jag har också sett den någonstans...äger den själv i stl 3 men den är inte till salu. Kan bara intyga att det är en underbar kofta.

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Kan ha varit ett par sådana koftor jag såg på freeport idag. Är inte säker, vet heller inte vilken storlek men kan ju vara värt att kolla upp. ( Nu var det 30% på alla kläder)
    Kram

    SvaraRadera
  6. freeport har strl 0

    SvaraRadera
  7. Tack snälla för era svar! Jag håller tummarna för att Jenny och även ni andra som är på jakt efter den får napp. Kram på er!

    SvaraRadera
  8. Hej, jag har en i storlek 3 och den är till salu. Kontakta mig vänligen på flora-maria@luukku.com, jag är från Finland.

    SvaraRadera