Powered By Blogger

lördag 23 juli 2011

Dagens – efter träff & i kravall-land

Jag har varit och fikat med fyra skitgoa Mollytjejer idag. Hade aldrig träffat någon av dem förr så det var nervöst värre här i förmiddags. Men som de flesta andra tjejer med excellent klädsmak så var de hur sköna som helst. Tusen tack tjejer, det var superkul att träffa er!!! Tog några få bilder, de kommer lite senare för eftersom jag är egotrippad som få så prånglar jag ut en bild på mig själv först :o)


Kolla kassen… jag har varit och köpt mig en ny dator precis… tjohoo vad skoj, ska inviga den imorgon, hinner inte nu för det vankas dejt med the Grek och hans fruga om en liten stund. Vilket betyder att vi måste bege oss ut i kravall-land igen. För det är ett riktigt jäkla pådrag utanför vårt hus med omnejd. Poliser i massor med piketer, hästar och kravallutrustning blandat med fotbollshuliganer i lika många massor. En hel hop av dem maskerade, huliganerna alltså, och det fattar man ju vad det betyder… Trubbel… Får väl ta på mig guldsjalen igen när vi knallar iväg så jag kan vifta bort dem om vi råkar hamna mitt i något bråk… a la lite matadorstil sådär… Hoppas ni har det bra. Take care! Kram på er för nu!

10 kommentarer:

  1. Tusen tack själv !
    Super kul att träffa dig och tjejerna :o)

    Ha en fortsatt go lördag.

    Kram
    Lotta A

    SvaraRadera
  2. Härligt med ny dator, mindre trevligt med huligander =( Åh, guldsjal....NAJS!!! Måste nog efterlysa en royal av något i klänningstil =)

    KRAM!!!

    SvaraRadera
  3. Kul med funderande dator.
    Det är fotboll HIF-MFF say no more... =)

    SvaraRadera
  4. Vad glad jag är att ni hade en fin fin dag!!!

    kram

    SvaraRadera
  5. Roligt för er!
    Känner mig mycket mycket ledsen..förstår bloggare som lägger av!! Funderar allvarligt själv på sluta med att "bara kommentera".. Eftersom jag är en känslig person, tar jag oerhört lätt åt mig. Sårbar med andra ord. För mig är det en främmande tanke att att attackera andra.,oberoende av orsak. Har alltid haft o har den största respekt av allt levande väsen, både människor o djur.
    Var rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. TACK snälla goa, härliga tjejer för en helt underbar dag....låser in minnena i hjärtekammaren!! Är gärna med igen om jag får...

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  7. Då förstår jag varför vi åkte förbi en hel busskur full med folk i fotbollströjor och bärs överallt. Ljusblått hade dom på sig, MFF kanske?
    Ha en bra lördagkväll stumpan! Kram

    SvaraRadera
  8. Annelie: Om du tänker på mig så är det inte du som ska ta åt dig. Det är bara ett av namnen personen använt och den jag tror det är heter inte alls som du.
    Fortsätt kommentera, det uppskattar vi som bloggar!
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Helen, stort tack för du skrev dessa rader!! Betyder massor för mig, TACK!!
    Håller tummar o tår ni får reda på vem o varförför..tragiskt!
    Kram
    (skriver från iPad ju, därför annorlunda profil..natti!)

    SvaraRadera
  10. Tackar och bugar för era kommentarer! Eftersom jag har blivit en riktig usling på att svára på dem så lir det inte personligare svar än så här nu... sorry... KRAM!

    SvaraRadera