Powered By Blogger

tisdag 26 juli 2011

Något jag tycker det är viktigare att fokusera på

Tusen miljoner tack för era kommentarer i förra inlägget! Och mail också för den delen. De betyder supermycket! Jag skulle vilja svara er alla lite mer personligt men tyvärr räcker inte tiden till för det just nu… Men ni är bäst, bara så ni vet det! 


Jag tänker inte ta upp ämnet mer, även om jag först tänkte utveckla det lite till. För istället väljer jag att lyfta upp något annat, något jag tycker det är viktigare att fokusera på. Nämligen att istället för att tycka så jäkla mycket negativt om andra så borde vi rikta energin på att bry oss om varandra.
Och just därför vill jag tipsa om ett kanonbra och riktigt tänkvärt inlägg i en annan blogg. Den som tillhör mannen med de väldans sexiga ögonen. Bob Hansson. Ni kommer direkt till det om ni klickar HÄR. Take care! Massa Kram till er allihop!

3 kommentarer:

  1. Jag förstår inte hur du kan visa såna vidriga bilder som den med det svältande barnet! Jag mår illa över din okänslighet och tackar därför för mig här. Det här var den allra sista gången jag läste din blogg!

    SvaraRadera
  2. Älskade, älskade Bob Hansson! Inte så poppis hos landets feminister dock, men absolut hos mig =)

    SvaraRadera
  3. Anonym: du fick den stora äran att figurera i ett inlägg här ovan, hoppas du är nöjd med det, för fler svar från mig får du inte… fast nu läser du ju inte här.. attans… ;o) Kram!

    Helen: bevisar bara att dessa feminister inte har fattat ett skit… och förklarar samtidigt varför jag INTE tillhör den skaran… ;o) Kram!

    SvaraRadera