Powered By Blogger

söndag 24 juli 2011

En bild i timmen – två dygn senare

Det var ett tag sedan sist, men i fredags fick jag en släng av att jag kände för att köra konceptet en bild i timmen. Så då gjorde jag det.
Och även om det känns lite gammalt att kasta ut det här nu, två dygn senare, så gör jag det i alla fall… Dock tar den här bilddokumentationen sin början ett bra tag efter att jag hade vaknat. Men eftersom den tiden, snudd på en vovvenad då jag glömde kameran hemma, mest tillbringades med kaffekoppen framför datorn, och de attributen har ni redan sett flera gånger, så skippade jag timmarna innan:


Klockan 11.00 Supersugen på ostbullar med herrgårdsost från mitt favoritkonditori knallade jag ut i den lilla staden där ett fett täcke av gråmulenhet har parkerat sig och där folk går retligt skitsakta på trottoarerna... :o)


Klockan 12.00 Favoritkonditoriet hade semesterstängt så det var bara att knalla vidare. Till ett annat ställe en bit bort där jag visste att det hade goda bullar och hårdost av något slag. Trodde jag. För nya ägare och ny inredning betydde tydligen även nya grepp med utbudet. Så det blev andra bullar. Och mjukost som fick följa med hem istället.


Klockan 13.00 Käkar frukost, fixar och donar lite med tvätt och disk och sätter mig sedan vid datorn en liten stund igen. Får sällskap av Noima katt. Inte väldigt opopulärt och opassande tilltag av henne enligt Ajax hund som ogärna delar ed sig av sin matte till de slyngelaktiga katterna.


Klockan 14.00 Såklart inget riktigt fotoprojekt utan åtminstone en bild från båt så därför fick vi ju offra oss och ta en liten tura också… ;o)


Klockan 15.00 En liten var tanken men eftersom någon virrade bort sin mobiltelefon på båten så blev det två rundor. Här sommarutsikt över Helsingörs hamn. Och jo jag fick tag på min Iphone, en snäll människa hade hittat den och lämnat in den. Pust gånger tusen!


Klockan 16.00 Efter en vovvenad gav vi oss ut på stadens gator för lite blandat fix, där vi först sprang på lite känt folk - kolla L´s dreadlock, helt äkta hans eget hår och helt magiskt sjuk!


Klockan 17.00 Det blev bland annat ett besök i fiskbutiken för lite finmat…


Klockan 18.00 … sedan vankades ett Icabesök, inkluderat med pakethämtning… och den lilla rosblomman fick också följa med…


Klockan 19.00 … innan det var dags att bege sig till tatueringsstudion… där redan de båda grekbrorsorna Pavlo och Anestis hade parkerat sig. Och efter lite rökpauser, städfix och sådant…


Klockan 20.00 … fick jag uppleva mig själv bli sjukt plågad av den elake av grekerna, tattooartist jevla åsnan Anestis… Han fixade till min Leonore på ryggraden eftersom den släppt en del i färg. Hoppas verkligen att hon håller sig i form nu, för en gång till med nål i ryggraden känns ytterst oaktuellt.
Och ja, jag känner mig lite dum som skriver så här när jag vet vad en massa ungdomar i Norge så jävla tragiskt tvingades uppleva samtidigt, fast det visste jag inte då.


Klockan 21.00 Hemma igen där en hungrig PimPim katt sluter upp och tigger mat. Efter utfodring av djuren och dagens sista vovvenad tog jag tag i den egna supén, som blev…


Klockan 22.00 … pasta med tonfikssås. Som här befann sig i slutspurten. Därefter blev det mat framför tv´n innan John Blund kom på sin nattliga visit.

Och det lutar åt att det blir samma avslutning på den här kvällen. För maten är strax klar och eftersom jag är sjukt trött så stänger jag ner för den här veckan nu. Jag hintade om en utlottning i mitt förra inlägg.
Och det kommer en sådan, men inte förrän imorgon. God natt och Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Ser ut som en trevlig dag :)Kramar och sussa sött

    SvaraRadera
  2. Chatarina: ja det var en bra dag, massa kram tillbaka!

    SvaraRadera
  3. Ser ut som ni hade en fin dag :-) Gillar verkligen såna här inlägg med mycket bilder som berättar en historia :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Vivvi: kul du gillar dem för det gör jag också. Både att ta bilderna och lägga in dem för egen del och att se en massa bilder hos andra. Kram!

    SvaraRadera