Powered By Blogger

fredag 15 juli 2011

Volangens återkomst eller spets igen – det är frågan

Jag såg nyss en bild i DeepFlings blogg som gjorde mig en smula konfunderad.


Underklänningen. Den har volang nertill. Kan det vara så lyckligt ställt att den återkommer på dessa sidenhistorier som hette Chrysalis minigown förra våren och nu går under namnet Rock-a-fellow silk slip dress, eller nåt sånt… Det ser ju onekligen ut som tjejen på bilden har på sig höstens variant i dark grey…

Bild lånad från Folk Malmö

… fast på produktbilderna har den ju spetsen, eller vad man kallar det, nertill. Eller kan det vara så att hon har en Chrysalis almost black från förra våren på sig? Jag känner att jag har fått den här fundeleringen lite på hjärnan nu så därför kan jag inte låta bli att fråga er; någon som vet hur det är ställt, blir det en volangens återkomst eller blir det spets igen? Och vad tycker ni är finast, volang eller spets? Det var allt för nu, ses igen lite senare om ni vill. Peace and Love!

12 kommentarer:

  1. Tror du vet vad jag tycker och det är volangen som går hem hos mig. Jag hoppas ju att det är så att det är volangen men precis som du säger så är produktbilderna med spets. Spännande och se vad det blir. :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Solklart val - volang, i samma färg som övriga klänningen. Det blir så mycket finare och lättare att matcha. Jag köpte inga RAF-klänningar pga av spetsen nertill... har nästan alla Chrysalis...

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det är fint med båda :) men har sökt med ljus och lykta efter en Chrysalis i svart! Så jag skulle bli överlycklig om årets variant är med volang på. Har beställt den grå på Folk :) Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tycker bådaa är fina, men volangen är snäppet bättre. Spetsen är ju lite skörare.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack för kommentarer! För mig slår volangen helt klart spetskanten, inte minst eftersom volangen är bra mycket snyggare när man har den under så den sticker fram. Det är färgen på volangen jag vill åt, inte spetskanten, eftersom den ser likadan ut på alla underklänningarna, oavsett färg. Vilket är supertrist tycker jag. Och som Abbe skriver; spetsen är skörare dessutom.
    Odd me: jag hjälper dig att hålla span efter chrysalis almost black, händer ju trots allt att de dyker upp på T, vilken storlek vill du ha?
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  6. Tack vad gullig du är! Storlek 2 eller 3 spelar ingen roll :) Kram

    SvaraRadera
  7. Odd me: bra då vet jag, skulle det dyka upp en på T till exempel, när jag råkar gå in där så klickar jag åt dig, för jag vet ju hur många som jagar just den... Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag vet att de använder gamla Mollisar på Deepflings bloggen ibland för att skapa snygga kombinationer... Så tyvärr är det nog en "gammal" chysalis minigown i almost black som hon har på sig... :-(
    Visst är det snyggare med volang...

    Kram MollyB

    SvaraRadera
  9. This years model is Rock-a-Fellow with the lacy bottom. For some this will make you :), for others:(
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  10. Helt solklart volang..... Även jag skulle gärna ha en svart chrysalis men kanske Keyhole jacquard dress i svart kan fylla upp mitt svarta tomrum. Ha en skön helg!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Tack tack!! Super duper :) Fyra ögon ser bättre än två :)) Säg till om du vill ha hjälp med något span! Kramelikram!

    SvaraRadera
  12. Ja tyvärr är det nog en gammal chrysalis... och då slipper man ju köpa nya RAFár i höst... plånboken jublar... ;o) Keyhole kan dock vara en klart värdig ersättare, som Bettina skriver... Vi får vänta och se helt enkelt. Kram på er allihop!

    SvaraRadera