Powered By Blogger

fredag 22 juli 2011

Gårdagens Köpenhamnsutflykt i finaste sällskapet

Här kommer mina bilder från gårdagens blandade bravader i Köpenhamn…


… som jag gav mig i kast med tillsammans med dessa helsköna donnorna: Mia, Jeanette, Lingonberrie, FinaTina, Fengxumamma, Linda och Moa. Här i Odd Mollybutiken. Men min dag började med en tidig fika på Malmö central tillsammans med de två sistnämnda darlingarna, Bergslagens coolaste mor och dotter…


… innan resten avslöt och vi satte oss på tåget till den danska hufvudstaden...


… följt av en relativt rask marsch directly till Molly-Mecka:


Där åtta galningar genast började rycka och dra i framför allt pre-fall, som fanns i en hörna, men även i vårens och sommarens plagg. Ingen rea dock,, ryktet säger att den lär vänta på sig till augusti.


6 kommentarer:

  1. Så kul att få hänga med på ett hörn så här med bilderna. Tack för det! Har ni träffats via bloggarna eller kände ni varandra innan? Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Härligt, härligt! Ni ser ut att haft det alldeles underbart! Trevlig helg till dig. Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att se oss från olika håll. :-D Fina bilder vännen!
    kram!

    SvaraRadera
  4. WOOW..vilken dag du har haft med alla systrar!!! Förstår ni haft hur roligt som helst..vad gör väl lite regn i det stora hela! Lite lustigt är det, för idag när jag satt o målade lite på några dörrar/karmar funderade jag över söta Mia som jag inte "sett till" på länge. Så dyker hon bara upp så där, på flera bilder. Blev jag väldigt glad över att "återse.."
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vad är det för snyggt svart och ceriset som hänger till vänster i fönstret?
    Kram Vicki

    SvaraRadera
  6. Men gud vad härligt ni verkar ha haft det! Bilderna andas verkligen glädje! Och stylish ladies såklart. Fin hälg på dig pärlan!

    SvaraRadera