Powered By Blogger

måndag 2 april 2012

Dagen hitintills & fulsnyggt span

En förmiddag späckad med enbart möten. Indisk fiskgryta med gräddsås och naanbröd till lunch och därefter en snabb spantur på stan, i jakt efter Molly till efterlysande syster, en Molly som tyvärr inte fanns där... :-( Däremot så kunde jag inte slita blicken från den här...


... klänningen med märke Derby. Och jag kan för mitt liv inte bestämma mig för om det är för att jag tycker att den är snygg, eller riktigt ful... Skumt det där, med fulsnyggt, för normalt brukar jag kunna utröna det ena eller det andra på direkten... Vad säger ni om det här fenomenet, kan ni också känna så eller är det bara jag som är helknas?... Nu över till tidningsplanering och appfixande. See you senare igen om ni har tid och lust. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Håller med du den är fulsnygg wow känla över den gillar den à LOT passar dig å känner själv VILL HA!! Har haft det fenomenet ett par gånger dissar ett plagg men drömmer om det å ju mera gånger jag ser det wow blir det kärlek !!!
    Spännande att se om den flyttar till dig!!
    Kram / Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sådär är det ofta för mig också... man dissar först men får sedan plagget på hjärnan... Skadat! :o) Men den här kommer inte att få flytta in även om jag allt har den lite på hjärnan, men det är för många Mollysar på önskelistan och de går före... alltid. ;o) Kram!

      Radera
  2. Svårt att avgöra, men den ser ljuvlig ut. Jag hakar på OM pre spring-12. Inga problem. Jag har bara pre spring-12. Nu ska du få se på några riktiga godingar. See ya tomorrow

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Fast! Jag menade plagg som är ÄLDRE än prespring 2012... sorry!... Hoppas du hakar på ändå. Kram!

      Radera
  3. Cool tycker jag! Med rätt attiraljer till så! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den kan nog vara cool, men jag passar, för många Mollysar som pockar på uppmärksamhet och Mollysar har alltid företräde in i min Mollyrob... :o) Kram!

      Radera