Powered By Blogger

fredag 20 april 2012

Dagens – förloraren är tillbaka, helt i onödan

Sista dagen på praktiken. Så nu är jag officiellt arbetslös igen… Suck! Tillbaka till att vara en förtappad loser som inte räknas… Jo det är faktiskt ofta så man blir bemött. På riktigt! Så jäkla tröttsamt att jag inte går in på det mer just nu…
Men! Det värsta är att jag inte hade behövt falla in i arbetslöshetsträsket riktigt än. Kommer ni ihåg att jag hintade om något jag hade varit och försökt styra upp kring min närmsta framtid? Ni hittar det inlägget HÄR.
Jag hade inte tänkt avslöja vad det handlar om förrän jag har någonslags besked i handen. Vilket jag inte har nu, men jag droppar det i alla fall… För just avsaknaden på besked gör mig ganska knäckt och nerstämd. Och förbannad…
Så här är det; jag var på institutionen som har hand om förlorare som mig och försökte få praktiken förlängd… Vilket är något som de tidigare har uppmuntrat i kvadrat och kubik… Men! 

När jag då väl fixar det med praktikplatsen så måste det stötas och blötas och utredas och fjantas med till förbannelse först… Jag blir så jävla trött!!! Ska inte tjata mer om det för tillfället… men nu vet ni om jag tjurar loss värre än vanligt här under de kommande dagarna… På tal om tjurig, här är min dagens stass:


Fast nu ska jag försöka pigga upp mig med lite cashewnötter, mörk choklad och kaffe. Mr Make är och hjälper till i Växjö så han slipper mitt surande i alla fall. Och det gör snart ni också för jag tänkte sätta punkt nu. Så god kväll & Kram!

8 kommentarer:

  1. Läste ditt tidigare inlägg om att vi tjejer ska peppa varandra, och det vill jag göra nu!! du inspirerar mig dagligen och ger mig så mycket energi! Jag är övertygad om att det fixar sig med jobb för dig framöver! Ett härligt uttryck myntades av min systers kompis härförleden: Vi sparar vår personlighet till dom som förtjänar den! KRAM Jenny!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Vad jag blir glad nu, för man vill ju kunna peppa andra, inte bara gnälla, som det känns som jag gör lite väl mycket kanske... Och det där uttrycket var ju klockrent! Det kommer jag absolut att låna. :o) Kram!

      Radera
  2. Ja det är så trist med byråkratin när det finns möjlighet att få jobba.
    Men det är alltid nån vits med det som sker; som andhämtning t ex - och Ajax jaydate =)
    Vila medan du kan så blir ditt jobb ännu bättre sen när de är klara med pappersvändandet.
    Kram!

    Helen från nattugglornas boning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trist är bara förnamnet. Så jävla trött på alla bakslag... Försöker dock se plusen istället... :o) Kram!

      Radera
  3. Usch, du får inte tänka så. Jag vet att det är svårt men du ska veta att du är en fantastisk tjej och en inspiration till max här i bloggen. Jag är helt övertygad om att det snart löser sig med jobb. Synd att det ska vara byråkrati överallt. Har själv bråkat med en annan "myndighet" i flera veckor nu och blir galen på all dum politik överallt...

    Kram finaste
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! Ja denna jävla byråkrati till höger och vänster, upptäckte precis att jag har en myndighet till att tampas med i veckan... :o( Hoppas det löser sig för dig. Och mig... :o) Kram!

      Radera
  4. Jag är helt säker på att ett ställe kommer ha så himla stor glädje utav dig. Detta ställe vet bara inte om det ännu. Jag tänkte mycket så när jag var i din sits att om saker inte funkade var det ändå inte rätt ställe för mig. Kanske inte lätt att tänka så i längden och hela tiden men det ligger nått i det. För min del var det slut på att inte få komma till sin rätt osv.

    Hoppas allt löser sig snabbat för dig nu och att vi snart kan få till en träff igen!

    Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack som fan för pepp!!! Ska försöka tänka så... För det är ju sant. :o) Kram!

      Radera