Powered By Blogger

lördag 21 april 2012

Ett modereportage helt i min smak

Jag sitter och rensar bilder i mobilen och hittade den här som jag måste visa er:


För är inte det Odd Mollys gamla modell? Den allra vackraste av dem, hon man minns? Eller har jag helt fel?... I alla fall så är det här ett modereportage helt i min smak. Som jag förresten har plåtat av från Mood magazine (tidning för Stockholms nyöppnade modegalleria Mood)… Gillar enkelheten i stil, ton och färger. Och framförallt är jag överförtjust i modellerna, så jäkla befriande att se något annat än tonåriga stickor… Fast egentligen helt sjukt att jag reagerade så starkt på det, sjukt för att i princip alla moderep kör på samma stelbenta unga stil om och om igen… Mer mode som Mood tycker jag! Vad tycker ni?... Nu ska övertrötta tanten försöka sova… Kan vara på tiden, så god natt & Kram för idag!

5 kommentarer:

  1. Jag kan bara hålla med! Så tjatigt att det känns som att man inte kan ha någonting bara för att man har passerat 30 och 40 också för den delen. Fler normala människor i alla åldrar i modeartiklarna!
    Kram från Allie

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte se bilden ordentlig så jag vet inte om det är Odd Mollys gamla modell. Oavsett vem det är, så är det som du skriver kul att se något annat än stickor.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! ja det är det kanske..Hon heter iaf Ingmarie Lamy och är kompis med min mamma ,fint att visa att äldre kvinnor också är vackra och intresserade av kläder..

    SvaraRadera
  4. Det ser inte ut som det är Ingmari Lamy, om det är henne du menar, även om det är likt, men svårt att se på en så liten bild. Ingmari skriver på sin blogg att hon gärna fortsatt sammarbetet med Odd Molly. Men nu är hon mest känd som Gudrun Sjödéns modell! http://rodeo.net/ingmarilamy
    Kramiz, Karma

    SvaraRadera
  5. Ja oavsett om det är hon eller inte så är hon, eller båda, supersnygg! Och fler snygga kvinnor i media hade inte varit fel alls som sagt! Kram på er!

    SvaraRadera