Powered By Blogger

torsdag 19 april 2012

Dagens – som har försökt leka effektivitetstant

Vilken lååång dag. Men kul. Trots att jag stundtals har varit nära att svimma av trötthet. Som till stor del är väldans självförvållad då jag har försökt leka värsta överspeedade effektivitetstanten. Det började på gymet. Joråsåatt, 06.45 stämplade jag in på ett BodyBakance-pass. 
Gick dit halvt i sömnen så det blev lite av en chock när jag vaknade upp iklädd träningskläder och i någonslags halvakrobatisk position. Hem! Dusch, frukost, packa paket (som även har blivit postade så M och P, ni har förhoppningsvis något att plocka upp ur era brevlådor imorgon…). 
Iväg på intervju. Till kontor, skriva som en tok, och samtidigt försöka få klart alla smådetaljer. Rusa ut och shoppa. Japp, de grymläckra svarta Neosense-pjuxen som jag visade tidigare i veckan fick inträdesbiljett till min boning… 
Tillbaka till kontor och fortsätta... Ett tag nu ikväll var jag och C så trötta att vi satt och lekte med en utklippt bild på Anna- Lena Brundin, hon fick agera klippdocka som for runt i olika positioner på hela framsidan av tidningen... 
Extremt barnsligt askul och kanske lite för internt för att ni ska få ut något av den informationen... Tog bilder men kan tyvärr inte visa eftersom hon fick fara runt på ännu hemligstämplat material... ;o) 
Hem, fixa mat, mitt i natten-mat. Hälla upp ett glas torsdagsvin, diska, ut på vovvenad, gå igenom posthögen... Och så har det fortsatt... Till alldeles precis nyss då jag landade i sängen som en slagen hjälte… 
Och under nästan hela färden, i alla fall den mellan duschen i morse och hemkomsten ikväll är det denna eminenta favoritstass som har fått tjänstgöra:


Fast nu är det bara jag, lite djur, pyjamasdressen och tv´n som gäller för den återstående lilla stund innan det här dygnet är passerat. Så Kram på er för idag! 

4 kommentarer:

  1. Vill du sälja klännigen på bilden till mig?

    SvaraRadera
  2. Fullt upp verkar du ha det.Har själv försökt mig på morgon-träning men det funkar inte. Hua vad jobbigt :)

    Skorna kommer bli as-läckra på dig det är ett som är sant :)

    Ha en fin helg
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag tycker mest det är jobbigt att gå upp tidigare och ta på sig träningskläderna liksom, när jag väl kommit utanför dörren känns det helt okej. Fast nu har jag ju bara gjort det två gånger så det kan ju hända att det ändras... :o) Kram!

      Radera