Powered By Blogger

söndag 8 april 2012

Finaste pyntet – men tyvärr inte hos mig

Jag är inte så mycket för högtidspynt. Eller rättare sagt: jag är inte alls något festlighetspyntande person. Fast jag kan tycka att det är fint hos andra. Det jag förmodligen gillar allra mest i pyntväg, what so ever, är påskfjädrar. Jag tycker det är superfint och skulle gärna ha det i vartenda hörn. Men! På grund av fjädersaboterande fyrbentingar så är det ytterst olönt att ens försöka sig på det projektet. Alltså får jag påskfjädersspana utanför dörrarna. Och i min lilla by finns en hel del av denna vara. I gigantiska korgar runt om i hela innerstaden. Med färguppdelade utsmyckningar i varje. Den allra finaste, enligt mig, är denna mix:


Blått, turkos och vitt.  Och till en knallblå himmel dessutom. Riktigt najs! Vad tycker ni om högtidspynt? Hiss eller diss? Och vad är ert favoritpynt? Ja det är sådant man kan undra när man inte har något vettigare för sig. Eller det har jag ju egentligen, artikelskrivande... Intervjun jag var ute på nyss, och tyvärr lite till... Är man så korkad att man tar på sig jobb under helgledigheten så får man skylla sig själv för det... :o( Fast! Det är ju en dag imorgon också, så jag kanske ska gå ut en sväng i solen nu istället... Och skjuta fram på måsten... Ja, så får det nog faktiskt bli. Hoppas ni har det lugn och skönt och kul och bra. Kram på er för nu!

4 kommentarer:

  1. Julgranar helt klart! Även påskris, det var jättefina färger du hittat!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Julgranar kan vara fina,om de kläs med stil... haha, säger jag som har värsta stökhemmet... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag gillar julpynt och allra mest julkulor som jag ju samlar på. Påskpynt är jag urusel på! Tycker påsken går över för snabbt för att det ska vara värt det på nåt vis. Men en stor buske utanför köksfönstret pyntas med fjädrar varje år. I år så snyggt med turkosa och cerisa fjädrar, tills sonen la in sitt veto och jag tvingades trycka dit gula och gröna också, annars såg det nämligen inte påsk ut, så det så...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Julkulor kan vara vansinnigt vackra. Jag hade ett gäng en gång i tiden men sedan de försvann i en flytt så har jag inte brytt mig om att börja samla igen. Haha... kul med en son som bryr sig om sådant somfjäderfärget, synd bara att ditt stylande gick om intet samtidigt. :o) Kram!

      Radera