Powered By Blogger

torsdag 26 april 2012

Nytt kläddille blev ännu mer kläddille som blir fråga till er

I och med att de förödande Pleasejeansen steppade in och snudd på tog över mitt liv… Jaja, lite överdrivet kanske men jag är verkligen helt såld och förlorad på de där tygtrasorna… har ju till och med skaffat mig en alldeles egen och helst fantastico Pleasedealer som nu har ännu ett par på gång hit… ;o) Men! Nu var det inte det jag skulle ta upp… 
Så jag börjar om; i och med att Pleasejeansen har börjat invadera min garderob och min hjärna så har jag även fått ett annat klädrelaterat dille. Och det dumt nog något som min Mollyrob i stort lider väldigt mycket brist på, nämligen lite kortare tröjor och blusar. Och som bekant är ju inte det riktigt Odd Mollys starkaste sida heller så på den fronten finns inte så mycket att hämta igen… 
Så nu blir det till att börja härja runt bland andra märken också. Vilket känns en aningens småjobbigt och tidskrävande. Men! Så kom jag på att jag ju har er att fråga. Så! Har ni några bra tips??? Vad jag menar är plagg lite i stil med denna…


… som jag provade i en lokal butik idag. En tunn bomullsblustunika av märket Breaz. Men jag tänker även lite åt t-shirt och tröjhållet. Liksom... 
Fast alla tips på sådant ni tror jag skulle passa i vad gäller kortare ovandelar emottages med största tacksamhet… Och med det så har jag terrat er klart för idag. Men vi ses imorgon igen om ni känner för det. Gonatt & Kram! Take care!

18 kommentarer:

  1. Du är finast, tutto fantastico! Please har toppar, hihi, men där tror jag vi drar gränsen. Buonanotte!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja vi lär ju inte hade råd heller med tanken på alla jeans vi roffar åt oss... ;o) Kram!

      Radera
  2. Vill bara säga lycka till med morgondagens uppdrag! Kram på dig du Pleasegalning. Och vad fan är en Pleasedealer för nåt?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. En liten människa som fixar fram Pleasejeans till mig på löpande band, directly från Italien... en riktigt bra människa egentligen, men hon gör mig fattig... :o) Kram!

      Radera
  3. Jag har några plagg från Breaze. Snyggelisnygga. Och vitt ljuvligt till tufft jeansigt är sååå snyggt så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det. Så därför fick blusen här haka med hem. Den var ju dessutom på rea så jag hade varit korkad om jag låtit den vara kvar tänker jag... :o) Kram!

      Radera
  4. Jamen preciiis.. det går ju inte att ha fluffiga Mollys över jeansen ;)

    Ha en riktigt fin helg - KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har gjort exakt samma upptäckt... :o) Kram!

      Radera
  5. Spira har ju mycket snyggt :-) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag ska spana in deras kollektion lite grundligt i lokal butik på måndag hade jag tänkt. Visar provning här i så fall... Kram!

      Radera
  6. Till mina kör jag gärna typ vanliga toppar och tshirts. Mer tighta saker så byxans baggy modell lyfts fram. Sen kanske nån Molly kofta till det. Annars såg jag mycket fina mer fluffiga toppar till billig peng på VeroModa igår. :)

    Det var lite tankar från mig det. Trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm, då kanske Vero Moda får spanas in. Annars kollade jag på tränings t-shirts från Better Bodies idag, tajta som du säger, undrar om inte de kunde funka tänker jag... Kram!

      Radera
  7. Lite lustigt, sådär har jag hållet på ett tag nu! Behov av variation tror jag visst.. Jag har hittat sköna toppar hos bl.a Hunkydory, Acne, Filippa K, Carin Wester mfl.. De är ju oftast ganska "enkla" men jag gillar kombinationen till Odd Molly på något vis.
    Spira har jag knappt tittat på, verkar dags nu när jag sett en del fina blusat från dom.
    Lycka till idag!!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tips vännen! Det får kollas upp. jag är också ute efter enklare toppar. Som schysst kontrast till de dagar man har Mollysar. Kram!

      Radera
  8. Det där var verkligen ursnyggt! Hunky Dory har många snygga toppar och korta tröjor som är snygga. Stilrena och enkla. Sen måste du ju spana in Malinas Rose Blouse. Finns bl a hos Creative Lounge. Sådär galet glad och skulle vara ursnygg till please-jeansen. Ett annat tips är att surfa in på Nelly.se och spana. De har ju bara såååå himla mycket och man får alltid bra inspiration där...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för tips vännen! Ska absolut kollas! Kram!

      Radera
  9. Kul att du hittade tillbaka till pleasebyxorna, jag sålde mina men det var nog en för stor stök som jag valt, blev säckiga, ang tröja tror jag du hittar vad du söker hos hunkydory eller bantning har mer i linnestuk liknande det du har på dig nu. Kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de där Pleasen är kluriga som tusan. Vissa är bra i en storlek, andra för stora i samma storlek... Jag har kommit på att det är olika mycket stretch i dem och att det är därför... Dumt! Tack för tips. Kram!

      Radera