Powered By Blogger

söndag 15 april 2012

Dagens – som får bli ett fall för ett nytt hem

Dagens stass blev inte långvarig på min lekamen. Vi pratar minutrar, för jag insåg ganska på direkten att den är ett fall att försöka hitta ett nytt hem åt, och därför kändes det dumt att ha den på sig. Jag pratar om den här söta blusen: 


Så om någon är aspirant på den så hojta. Den är lila till färgen och i storlek 2, köpt ny i butik och hyfsat sparsamt använd. 
Om ni tycker att jag är stentråkig med allt mitt säljande just nu så har ni säkert rätt. Och! Värre kommer det att bli… dels för att en del plagg är för stora och dels för att andra bär på för mycket minnen, dåliga minnen. Jag trodde att det skulle gå över med tiden, för jag inser ju själv hur fjantig jag är som så starkt sätter minnen på döda ting, men tyvärr gör det ju inte det… Jag är och förblir en fjant tydligen… :o) En fjant som nu har bestämt mig för att inse fakta och rensa skeletten hur garderoben…
Och bara för att tråka till det ännu lite mer så finns det dessutom en samling Mollysar som jag kommer att lägga ut swappförslag om… Men nu är ni i alla fall förberedda på tristessen som väntar här i ännu större skala… Peace out för nu!

12 kommentarer:

  1. Tycker inte det är ett dugg tråkigt, spännande!! Kanske köper jag något annat!
    Kram V

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra! :o) Fast jag har inga ettor... :o( Kram!

      Radera
  2. en fjant kan den som säger det vara och då menar JAG INTE DIG!!! och inte mig heller för jag är likadan vad gäller kläder, men nej någon fjant är jag inte. mycket annat men inte fjant... hehe

    Så sälj och ha dig ALLT du har dåliga minnen av. sälj sälj sälj hur mycket du vill via din blogg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... fast det är ju jag som kallar mig fjant... ;o) Men du har rätt, dåliga minnen är inget att ha. :o) Kram!

      Radera
    2. fast jag tycker inte du ska kalla dig själv för fjant för det är nog det ivf jag minst av allt skulle förknippa med dig.
      kram

      Radera
  3. Det är rätta takter: Bort med sånt som ger dåliga vibbar!
    och troligen behöver du inte de sakerna det minsta heller.
    Swapförslag låter spännande. Kanske nåt som vi kan swappa Makeouten med? Funderade på den där genomskinliga saken med fjäril på - har du sålt den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä dåliga vibbar har man nog av ändå... :o) Jag står över Makeouten, har tänkt och vet att jag inte skulle använda den... Har liknande som inte används, slut på shoppa utan att använda liksom... sorry... Tror dock att jag har kvar den röda, e smula senil så jag är inte hundra men ska försöka rota lite... Kram!

      Radera
    2. Haha ungefär det som hände här för den är bara använd på den beryktade kockmiddagen. =)

      Radera
  4. Kan vara intresserad, men vad vill du ha för den? Ha det gott! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad sägs om 550:- inklusive vanlig frakt? Kram!

      Radera
  5. Fröken Abbe skrev på min blogg i dag att hon söker blusen i stl 2 i lila. Om du vill bli av med den bör du kontakta henne:)
    Det låter vettigt att köra skeletten ur garderoben.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Då hör jag av mig till henne om inte Christine som skrivit här ovanför är intresserad. Kram!

      Radera