Powered By Blogger

söndag 8 april 2012

Provning av Odd Molly i Köpenhamn

Nu, äntligen, har jag lyckats fösa ihop lite text med ett urval av provningsbilderna som blev tagna i Odd Mollybutiken i Köpenhamn under gårdagen. Så här är det:


Ceremony l/s tunic, silky white 2499:-

Storlek 2. Denna modell har jag provat tidigare, då i den åtråvärda rosa nyansen. Men personligen  tycker jag nog att den här passar mig bättre rent färgmässigt. Jag gillar knytet i ryggen, som jag tyvärr inte fick med på bild men som gör att man kan reglera hur tajt den ska sitta. Sitter åt lagom upptill och har en massa vid nedanför bysten. 



Givin top, silky purple 899:-

Storlek 2. En riktigt fin liten blus som gärna hade fått bo i min Mollyrob. Färgen är helt oemotståndligt skitläcker. Och ryggen, I love!


Terrie dress, golden white 1299:-

Storlek 2. Riktigt fin frottédress, jag gillar att den är rak i modellen men ändå inte åtsmitande. Liksom. Även den har en liten snörningsanordning i ryggen som gör den en smula flexibel i vidd, och så är det en fin detalj. Korkat nog glömde jag plåta den… :o(


Metallic cardigan, dark pink 1499:-

Storlek 2. Vilken kofta, vilken färg. Jag tror minsann att jag är en smula kär. Förutom på en punkt och det är materialet i ärmarna, som känns lite småsliskigt så där. Ganska tunt och silkigt, om ni fattar… 



Metallic halterneck,darkpink 1799:-

Storlek 2. Ja vad kan man säga…mer än att om jag är lite småkär i koftan så är jag på god väg att bli stenförälskad i klänningen. Otroligt figursmickrande vilket jag inte hade väntat mig av en stickad klänning, kul när man blir överraskad på det hållet, trots att plånboken absolut inte håller med… Vill ha!


Heavy metal long dress, turquoise 1599:-

Storlek 2. Denna hade jag förbokad men blev tvungen att avtacka mig den. Vilket jag både retar mig på och är glad över, för jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna på mig. Finare än vad jag trodde efter att ha läst om den hos andra men är den tillräckligt fin för att hamna på önskelistan igen?... det är frågan…  


Heavy metal long dress, apricot 1599:- 

Storlek 2. Hänvisar till texten ovan. Förutom att jag inte hade denna förbokad men däremot tilltalar nog den här färgen mig lite mer än den turkos, i alla fall just på denna maxistass. Vad tycker ni om den? 

FORTSÄTTNING FÖLJER I INLÄGGET HÄR UNDER.

29 kommentarer:

  1. Hej tyckte ALLT var snyggt på dig, så ta nu o shoppa loss. Mvh Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Krävs tyvärr en fet trissvinst eller en miljonär på välgörenhetshumör först... ;o) Kram!

      Radera
  2. Om inte ODD MOLLY hör av sej till dej om reklamuppdrag efter dessa inlägg och det där du provade i Stockholm nyss så är de helt dumma i huvet!!! För deras produktbilder kan slänga sej i väggen i jämförelse!!! Du är grym i allt och du får mej att vilja ha allt! Bästa reklamen för dom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... nä det lär de inte göra, en gammal surmulig tant är nog inte direkt vad de söker... men snällt skrivet av dig så Tack! :o) Kram!

      Radera
  3. Jag skrev nyss och kom på att det är ofint att inte lämna sitt namn. Jag heter Karin och läser varje dag men har inte skrivit innan. Förlåt för det men jag vet inte om du bryr dej om vad jag tycker?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut att jag bryr mig! Det gör jag om varenda en kommentar! Ni är viktiga! :o) Kram!

      Radera
  4. Hej!

    Attans vad snygg du är och vilka griller du sätter i min arma skalle. Vill ha, vill ha, vill ha...skämt åsido så tack för fin provning och den där solidblusen borde ju finnas i min garderob, jag menar att min namne borde ju finnas där.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Och förlåt för grillspridningen, det var inte meningen... ;o) Och jag tänkte på dig med solidblusarna, du borde ju faktiskt få dem gratis... ;o) Kram!

      Radera
  5. Jisses vad mycket snyggt! o du e ju dösnygg i allt!!
    /Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja shit vad allt är fint, livsfarligt... Och Tack! Och Kram!

      Radera
  6. Häftigt med din provning, vi är nu samma storlek;)Det enda är att du fyller kuporna lite bättre än vad jag gör.

    Ska försöka den 20:e<3

    KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nix vännen du är en etta, för det vet jag, och det är inte jag. Och kuporna, hmmm... dragningskraften har verkligen jobbat där, en del borta och resten väldigt ledsna oc slokande...:o) Kram!

      Radera
  7. Den siste kjolen, Josanne - den var nydelig til deg!
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är så fin, fast prislappen är så inte lika rolig tyvärr... :o( Kram!

      Radera
  8. Hej Josanne! Undrar om du kan hjälpa mig med en sak? Kan du rota fram en bild när du Chrysalis wrap i multi på dig? Är lite sugen, men vill se en bild "live"
    Mvh Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Multi? Det är nog den som jag kallar lila tror jag... Eller? Jag är kass på namn och färger... Fast jag ska rota efter bilder, men orkar inte ikväll så det får bli imorgon, okej? Hittar jag ingen så kan jag ju alltid ta en ny, men inte förrän imorgon som sagt... Kram!

      Radera
    2. Det är den där blå mönstrade med cerise knytband...

      Radera
    3. Okej, då rotar jag efter bilder på den istället eller tar nya imorgon.

      Radera
    4. Förlåt att jag tjatar, men såg att du har alla de där silkes wrapsen. Vilken tycker du är snyggast? Om jag ska satsa på EN?

      Radera
    5. Jag har den blå och den lila, inte den röda, tyvärr för den har jag jagat hur länge som helst... Men jag kan plåta båda till dig... så vi "ses" imorgon igen. God natt!

      Radera
    6. TACKAR!! Vilken service, god natt!!

      Radera
  9. Åh, Givin top så snygg! Jag som inte alls tittat på den tror not att den ändå måste bo i hos mig =)

    Kram!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är fin, och färgen, sååå mycket du. :o) Kram!

      Radera
  10. Du är verkligen så fin i allt. Inspiratör där....
    och vi måste ses och jobba ihop någon dag. :-D
    Kramar kärlek och respekt i massor.
    <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA!!! Det måste vi. Och snart helst... Hörs på telefon i veckan... Kram!

      Radera
  11. Du är snygg i allt! Det är bara frågan om hur mycket plånboken och garderoben tål :-)
    Skämt åsido, otroligt många fina plagg. Hade jag varit som dig i storlek hade jag varit alldeles kollrig. Vad ska man välja?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den där plånboken, att den inte kan samarbeta lite bättre... ;o) Och sedan att välja, snudd på omöjligt ju. :o) Kram!

      Radera
  12. Jag tycker att du passade i allt utom Heavy Metal Long dress. Den tyckte jag inte var din grej. Men sedan är det så svårt att säga hur kläderna VERKLIGEN är, när man bara ser bilder. Dock tyckte jag att den allra första Ceremony l/s tunic, silky white var allra mest super! Väldigt snygg till jeans också. - Maja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig om Heavy metal long dress, dumt nog provade jag med jeans under men den går troligast ort ändå. Har ju en Tadaa och de känns mycket mer användbara. Och visst var Ceremonyn fin, otroligt vackert tyg, både färger och mönster. Har den på önskelistan, tillsammans med alldeles för mycket annat... :o) Kram!

      Radera