Powered By Blogger

onsdag 11 april 2012

Dagens – stressdag nummer 2, vinterstassad och paket

Stressdag igår, detsamma idag. Fullt upp med andra ord, vilket inte har varit helt i harmoni med mitt sinne… för shit vad jag har varit gravt megatrött. Kanske för att jag inte sov mer än 2-3 timmar i natt… Men fy fan vad jag gnäller… sorry… Jag gillar faktiskt min praktik, som fan, superroliga uppgifter, kanonbra folk, det har bara blivit lite för mycket arbete som hopats i en klump där allt ska göra samtidigt, och helst igår... Så slutgnällt och istället snabbt över till dagens stass:


Som nu är utbytt mot mysdress. Matlagning pågår och sen ska en, helst två artiklar färdigställas. Och det viktigaste; jag ska öppna det jag släpade hem idag:


Joråsåatt… det är fortfarande vinterjacka och scarf scarf som gäller här… :o( Svinkalla vintervindar som tycks vägra ge upp... Men! Jag såg ett klockrent vårtecken idag, ska ut och plåta det imorgonbitti så ni får se. Och på tal om se så återkommer jag med visning av paketinnehållet… om ni vill se det… Annars slipper ni, bara att inte klicka in mer här idag… ;o) Ha en bra kväll. Kram på er!

6 kommentarer:

  1. Jo, det klart vi vill se!
    kram
    elisabeth

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Då gör jag det typ nu strax. :o) Kram!

      Radera
  3. Supersnygg stass! Jag ångrar att jag inte fick fatt i den underklänningen.

    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är aldrig för sent... hjälper dig att hålla span. Plingar dig imorgon,, inte om underklänningen utan om nåt helt annat. :o) Kram!

      Radera