Powered By Blogger

måndag 30 april 2012

Dagens – som terrar er med bilder från danskutflykt


Japp, blusen jag provade i torsdags åkte med hem. Svårt att låta bli när det satt en trevlig reaprislapp på den. Och idag har jag gjort plats åt ytterligare en liten sak utan Mollytag, men mer om det senare… 
För först tänkte jag vara så dryg och tråkig att jag låter er ta lite del av utflykten till Danmark som jag, mr Make och vovvarna tog oss för i eftermiddags. Mest bara för att jag hade gravt fotokli i fingrarna och tog ett gäng bilder. Så här kommer de då:










Lite syner så där i största allmänhet. Det blev en liten promenix och shopping i den stora matbutiken där vi har hittat superfin och riktig billig fisk. Roligare än så var det inte och roligare än så blir det inte här just nu heller. Happy valborg. Kram!

9 kommentarer:

  1. Åh du dom där blingade skorna var som gjorda åt mig:))/K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst var de skitläckra! Jag blev lite kär själv. Tyvärr var de på väg att stänga och vi hade båt att hinna med så jag hann aldrig in för att kolla märke och pris. Men nästa gång jag är i danskbyn och då hojtar jag till dig också. Kram!

      Radera
  2. Ooooh vilken tårta! Och Ozzy ser ut som Al Jorgensen i Ministry när han har den där hatten:)))
    Ser mysigt ut det där båtåkandet! Kram och god natt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... det såg han som en komplimang och tackar därför för liknelsen. :o) Ja den tårtan hade inte suttit fel. Som tur var hade vi båt att passa och hann inte med tårtshopping... Kram!

      Radera
  3. Hej, härliga bilder, gillar sandalerna mycket!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja samma här de var superfina. Så de får kollas upp. Kram!

      Radera
  4. Härliga bilder och snygg blus! Byxornna kom idag, UNDERBARA!!! Tack =) Nu behövs nog ett par till =) Vad har du för skor på dagens??

    RRAM!!! /Sanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra! Att de kom och att du gillar dem, superskoj! Och de där Pleasen föder verkligen habegär så här bor redan ett par stycken... :o)
      Skorna är de där Neosens som jag shoppade härom veckan. Finns bild på dem i någon inlägg... om du orkar leta... Kram!

      Radera