Powered By Blogger

onsdag 25 april 2012

Trots att det egentligen inte är en gnällspikig väderblogg

Barnsligt av mig att fara ut i "försvarsinlägg"? Bättre att tiga ihjäl dumheter?... Ja kanske det, men jag kan inte låta vad som helst passera... Jag har liksom fått nog av att ta skit utan att få säga min mening, har tröttnat på att vara den som ständigt får agera boxboll... Thats me! ;-) Och jag gillar det... ;-)
Vad som däremot inte var i närheten av angeläget var att titta ut genom rutan i morse. Och behöva skåda invasionen från svårmodigaste helsefyr. Mörkgrått så till den grad att det nästan kvalificerar in under almost black. Och regnmoln som hänger blytunga och oroväckande sprickfärdiga. Och därmed även return of the...


... vinterjacka. Ännu en gång... :-( Och eftersom jag egentligen inte har tid att sitta här och knappa telefon och eftersom det här egentligen inte är tänkt att vara vare sig en gnällspikig väderblogg eller någonslags forum för ilskna tantutfall så sätter jag härmed punkt för nu. Var rädda om er själva & varandra!... Peace out! Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

  1. Och här sprack molnen och häver ur sig en himla massa regn.
    Postar ett litet paket idag som förhoppningsvis ska göra livet bra mycket roligare.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, regn som fan, fast det slutade i eftermiddags, skönt. Och spännande med paket, gissar på bok... :o) Tusen tack snälla! Och hur ser det ut för dig/ er 1 maj?... Jag har inte kollat med mr Make än, kan hända han ska jobba om vi skulle få för oss att ha pardejt... Vi håller kontakten. Kram!

      Radera
  2. Du, det är lika illa här om det är någon tröst! Har iallafall masat mig runt på alvaret med flickorna. Nu skall jag krypa ner under filten o strejka, ha ha..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker jag att du gjorde alldeles rätt i! Hade absolut mest av allt lust att göra detsamma. Tar igen det nu, dator i sängen, en av mina absoluta favoritsysslor... :o) Kram!

      Radera