Powered By Blogger

fredag 6 april 2012

På begäran: bilder på mig utifrån två kriterier

Jag får en hel del mail, som jag inte riktigt hinner med att svara på… sorry för det men ska lägga lite tid i helgen på att försöka komma ikapp på den fronten så ni vet… De flesta mail är trevliga men så händer det lite då och då att det slinker in konstigheter. Som jag tycker det är att vilja se bilder som jag tagit på mig själv utan att jag är medveten om att jag blir fotograferad… hmmm… lätt omöjligt skulle jag vilja säga, för oavsett hur när och var jag plåtar mig själv så är jag ytterst medveten om det. Det måste ju vara någon annan som gör det i så fall. Liksom… 

Personen ville se bilder på mig där jag inte stylar mig framför en spegel. Så för att tillgodose denna önskan så har jag härjat runt hos lite Mollysystrar i jakten efter bilder där jag figurerar. Och det bland inlägg från Stockholmstrippen för två veckor sedan, eftersom jag vet att jag synts hos andra i det sammanhanget. 
Så därför kommer här nu; 1 - bilder på mig utan stylingframkallande speglar i närheten och 2 - fotografier på mig där jag inte är medveten om att jag blir plåtad: 




Okej så eller?... Här har det mest bara slappats och smådonats lite denna förmiddag så det börjar kännas som dags att ge sig i kast med något görande… Ska bara klura ut vilket av alla på listan först… 
Hoppas ni har en bra dag! Var rädda om er därute i landet. Glad Påsk & Kram!

6 kommentarer:

  1. Han en fin långfredag! Och så vill jag säga att du är jättefin i klänningen i förra inlägget! Och på bilderna i detta :) Har en sådan top på väg från Lisen som verkat komma på villovägar..lite lätt jobbigt. Jag mailar dig i helgen om Prairen. har inte fått sålt mina än men sålt lite annat.
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men NÄÄÄÄ, hoppas verkligen att den kommer tillrätta! Jag håller tummarna stenhårt! Kram!

      Radera
  2. Vilka fina bilder på dig som du inte visste om hihi! kram

    SvaraRadera
  3. Svår begäran... Fin är du i alla fall, medveten eller inte :-)

    kram

    SvaraRadera