Powered By Blogger

lördag 21 april 2012

Ska vi ta en fika snart?

Funderar lite på om det kanske inte är dags med en Mollyfika i Malmö snart. Som sist, en enkel lördagsfika på något schysst café. Bara en massa babbel utan tvång på att gå i butiker, även om vi såklart kan göra det en liten sväng också.


Men jag pratar ingen träff med inbokade besök och rabatter och sådant. Utan just opretentiöst… som i vi gör vad vi känner för där och då. Vad säger ni? Någon som är på? Och har ni förslag på datum i så fall så får ni väldans gärna hojta. Kram!

17 kommentarer:

  1. Oh klart jag vill. Dock bedrövligt med lediga lördagar så tror inte jag kommer kunna )=. KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Möget med vår bransch kan man säga

      Radera
  2. Om man är välkommen med barnvagn så kan jag säkert hänga på en liten stund om inte mamsen kan ha han tre timmar :-D

    SvaraRadera
  3. Om jag ändå bodde närmare.. Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag vill gärna! Enda lördagen jag INTE kan, är nästa. det är väl den 28/4 om jag inte räknat fel? Långfika utan tider och annat att passa tycker jag är en fin idé. Ta det som det kommer liksom..Ha en fortsatt fin lördag. klem

    SvaraRadera
  5. Bloppis idag??
    Mvh A

    SvaraRadera
  6. Nu ser jag vilken fin bakgrund du har i bloggen!! Läste några kommentarer om det men fattade ingenting.. Har användt Ipaden o där ser det ut som vanligt, konstigt!
    Låter mysigt med en fikaträff..
    Ha en fin lördag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Synd att jag bor så långt bort.....men ska till Sthlm 16-19 maj ...kanske går det att styra upp något enkelt där.....!?
      Trevlig lördag.
      Kram Titti

      Radera
  7. Det vore ju trevligt såklart. Har inte så många jobblördagar i det närmaste eftersom jag har en idag.

    SvaraRadera
  8. Jag hade tyckt det va urkul. JAG ÄR MER FÖRTJUST I LITE MER ANSPRÅKSLÖSA "FIKNINGAR". Dock tror jag att jag har svårt med tid (tråkigt skäl), och sen hänger ju min sjuka vovve kvar i livet o det känns urjobbigt att lämna henne mer än nödvändigt.... ja, ja. Men jag spanar o är ev intresserrad ändå... Kramar
    p.s. de rosa pleasejeansen var urtjusiga speciellt på dig o din slanka kropp o coola skärpet o allt. Men förstår att det är en speciell färg.

    SvaraRadera
  9. Kul att ni är på. Och såklart är Hoffsans son välkommen. Jag kollar på datum och kastar ut ett nytt inlägg om det imorgon. Ok? Kram på er!

    SvaraRadera
  10. Om en "utanför" Molly gänget får hänga på så är jag gärna med på en fika!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart!!! Jag skriver det här så att vem som än vill får haka på. Bara kul med "nya", så du är supervälkommen! Kram!

      Radera