Powered By Blogger

lördag 28 april 2012

Och den där dröm-Mollyn som jag tjatat om är...


... Tripper B long skirt, silky paris. Den har blivit provad här nu men utan stil och finess, som i inget som passade till den utan bara en sunkig hemmamyströja. Fast den sitter kanon och är minst lika snygg som jag kom ihåg den från provningen i Odd Molly-butiken i Köpenhamn (där bilden är tagen).
Det var där jag fick den på hjärnan. Ville norpa med mig den på momangen men hade inte råd. Började sälja av från Mollyroben och fick idén; att spara ihop till den och ge den till mig själv i fy-fan-vad-du-är-bra-present. Bra som i att jag har kämpat så hårt det här året för att tvärvända kroniskt depp och dåligmående under tre svåra år. Vilket jag är på god väg att ha lyckas med.
Ett av målen jag satte upp var som bekant vikten, så drömkjolen var tänkt att jag skulle få den dagen jag är nere på målet, när projekt Toppen is nådd har blivit belagt med en punkt. Nu är det inte det riktigt än. Och därför får den hänga på paradplats i vad jag beräknar en månad till. Barnsligt resonemang? Mycket möjligt men det blir attan så mycket roligare att ta på sig den då än att ha fuskanvänt i förväg… Men varför köpte jag den då så långt i förväg? Jag var helt enkelt rädd, snudd på intill döden rädd, att den skulle sälja slut… ;o) För jag var liksom bara sååå tvungen att få den stora äran att äga den… Någon som känner igen sig? I när ett klädesplagg blir livsviktigt… :o) Peace out för nu! Take care!

11 kommentarer:

  1. Shit vad snygg du är i den Josanne!
    Kram Viktoria

    SvaraRadera
  2. Snyggelisnygg och du är verkligen värd den!

    Kämpa kämpa in i mål
    då slinker du i den som en ål
    kilona har rasat
    och du har dig förfasat
    tänk om kjolen säljer slut
    innan du kan spela en salut
    för snart är viktresan över
    och du måste spendera en massa klöver
    på att garderoben byta ut
    kjolen är din, klart slut!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Applåderar lite för ett tjusigt rim! =)

      Radera
  3. Den sitter klockrent på dig! Vilken storlek har du i den? Undrar Paulina som har samma mått som dig och också vill ha denna.

    SvaraRadera
  4. Riktigt jävla sketasnygg! Klart du skulle ha den! Kram

    SvaraRadera
  5. Klart du skulle ha snyggaste kjolen i kollektionen, det är du absolut värd. Hur snyggt som helst!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Wow! Så snygg den är! Klart du skulle ha en present. Hihi, jga skrattar lite åt det där med viktmålet och du ska nu få en (pinsam) sedelärande historia av mig: Förra året hade jag satt ett viktmål, köpt in en drömklänning (magic dress) och bestämt att den skulle jag inte få förrän målet var nått. Men så fick jag idén att det skulle vara så fint med den klänningen på midsommar. När midsommarafton kom saknades det 0,5 ynka kg. SÅ JAG FUSKADE och tog på klänningen ändå! Himmel så snygg jag var!! Men du vet, synden straffar sig - för nu började jag gå upp i vikt sakta men säkert och kom aldrig ner till den uppsatta vikten. Och nu nästan ett år efter detta och på väg neråt igen har jag fortfarande 1 kg kvar innan jag är där. Så nu har jag bestämt att jag måste ner ytterligare ett hg från den vikten innan jag får en liten belöning. Och sen ytterligare 2 kg innan nästa belöning (och det är en fin klänning som jag tänkt ha på min mammas 70-årsdag-hjälp, tänk om jag får gå naken!!!)
    Lördagskram

    SvaraRadera
  7. Så snygg! Jag tittade på dina och Lingons provningsbilder från Köpenhamn om och om igen. Kjolen är så fin och vacker... men dyr också. Har inte köpt en, men måste erkänna att jag ville ha den också. Så njut av din vackraste kjol och grattis till lyckad viktnedgångsprojekt!

    SvaraRadera
  8. Jättevacker är den och klart man ska belöna sig själv när man gjort nåt bra.
    Dock inte med en 9000-kronors-kofta för där går gränsen för vansinne ;)

    SvaraRadera
  9. Ursnygg kjol! Perfekt belöning för allt jobb och slit du lagt ner på dig själv! Bara att gratulera! Ser framför mig hur du glider runt på Cap Verde i solnedgången i denna vackra skapelse.

    Kram

    SvaraRadera
  10. Tackar och bugar för alla snälla kommentarer!
    En stor applåd till Halvan superroliga rim, som jag garvade! Tack! :o)
    Till Paulina: jag har storlek 1 i den, vet ju knappt vilken storlek jag är längre men eftersom jag inte har några höfter direkt så skulle jag gissa på att den är helt normal i storlek.
    Nena: ajdå… nu har jag det scenariot i skallen, tänk om det blir så för mig också… Och så måste jag bara säga att du är skitduktig med viktnedgången! Heja hejja! Du fixar det, för det vet jag… :o)
    Massa Kram till er allihop!

    SvaraRadera