Powered By Blogger

fredag 6 april 2012

Dagens – där män har två ben men kvinnor bara ett

Ja såklart var det en båtfärd som föll på valet av aktivitet denna regntunga dag. Superlänge sedan sist och dessutom har de precis byggt om på ”vår” färja så det var vi ju lite tvungna att spana in. Ganska mycket tråkbruna nyanser överallt, lite stela fancyförsök i inredningen och platserna i baren är mycket färre nu men annars helt okej. Fast! Jag kunde inte låta bli att börja vrålfundera över det här:


Män har två ben men kvinnor bara ett. Hmmm… Hur tänkte de där… Kanske är det så att deras erfarenhet är att kvinnor, ,till skillnad från män, jämt är så där vansinnigt kissnödiga att de står med benen i kors och att det då ser ut som de bara har ett… Jorå, jag klurar faktiskt lite på det där fortfarande... Medan jag lagar lite mat och skriver det här och fortfarande är iklädd min stass of today:


Japp jag kör vidare på tema Odd Molly oldies. Och matchningen kanske inte är den bästa men plaggen klart bland mina toppfavoriter. 
Maria Tallchief koftan från förra året och Praire short strap dress som kom ut 2010 och är en av de absolut skönaste och finaste sommartunikor som blivit designade av vårt favoritmärke. Tycker jag! 
Håller ni med men inte har någon egen sådan ännu så missa inte att Odd me säljer den i både svart och powder… Så fick jag reklamat lite för det också… :o) Nu har det blivit dags att käka här. Ha en superbra kväll. Take care. Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Nu är du fördomsfull- det kanske inte alls var damtoaletten som avsågs utan handikapptoaletten;-)

    KRAM och glad påsk!

    SvaraRadera
  2. Haha... jag tänkte faktiskt på den också, men tänk om man är man och handikappad måste man då ha klänning på sig för att få gå på toa?... Helknas i så fall... Kram!

    SvaraRadera