Powered By Blogger

tisdag 17 april 2012

Fett kryss i taket, shoppingavslöjandet & pygmévarning

Stort fett kryss i taket och gärna ett som inte går att sanera bort i första taget… För jag har varit på gymmet!!! NU! Denna morgon! Stämplade in där redan 06,45. Det efter att inte ha satt min fot där alls de senaste två månaderna. Fast jag har försökt, tre gånger under loppet av den senaste veckan. Jag har bokat träningspass men varit tvungen att avboka samtliga då jag insett att jag inte skulle hinna dit. Så! Därav min nya taktik, att förlägga träningen till ottan. Bevis: 


Kastar ut någonslags liten rapport från det senare, ,oavsett om ni vill eller ej… ;o) För nu istället över till mitt kryptiska shoppinginlägg från igår. För det är här det kommer in i bilden... Först hittade jag inte mina träningsbyxor hemma. Och när de väl dök upp så visade de sig vara sjukt för stora. Så pass att jag skulle tappat dem om jag försökt träna i dem. Så det blev en akututryckning efter nya. Så det var alltså träningsbyxor som låg i påsen… Men! Det är ju helt sjukt vad sådana är überlånga i benen, eller är det mig det är kraftig pygmévarning på?


Jag står på tå och ni ser ju själva. Långa som om jag bara hade halva ben liksom… Och så var alla tre paren jag provade. Tur dessa har snöre nertill så de kan dras ihop och därmed slippa bli trampade på. Skumt! Eller? Jag menar jag är ju ändå 168 cm lång… Inte så lång egentligen men inte dvärg heller direkt… Fast nu har jag definitivt inte tid att spekulera över det. 
För nu är det dusch och sedan rusning till praktiken som gäller. Så Kram för nu!

9 kommentarer:

  1. Nej alla såna byxor är sketalånga i benen! Fråga mig inte varför bara.....
    Bra jobbat förresten! Kram

    SvaraRadera
  2. Shit vad smal du har blivit. Vad du är duktig med träningen. Du är verkligen sååå snygg! Jag har också märkt att såna där byxor ALLTID har så långa ben och jag är ju också ungefär samma längd som du. Skumt :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Måste vara ett av de bästa sätten att starta dagen på!! Själv håller jag mig till mina promenader på alvaret. Dessvärre inte varken fort eller spänstigt längre men jag tar mig fram, haha..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, alltså det är ju de här onödigt långa benen som huvudsakligen "hindrar" mig för att träna. Jag hade verkligen gjort det om inte alla byxor varit så himla långa, haha. Och jag är skitimpad av dig att du gör det och så tidigt också. Det fanns en tid (10 år sedan typ) då jag tränade vid 7- tiden på morgonen. Nu förstår jag inte hur jag tänkte, dumt egentligen, för alla klichéer om träning stämmer ju faktiskt. å all respekt och beundran. Klem och fortsatt fin dag.

    SvaraRadera
  5. Ja då kan vi konstatera att det är inget för en riktig pygmé på 1,58 som jag =)
    Fast jag lovar att jag inte ska ta det som ursäkt för att inte träna.

    SvaraRadera
  6. Wow bra jobbat. Någon morgonträning för mig lär det intebli så länge jag pendlar iaf. Om du inte de nappar på min galna ide som jag skrev om i går. :p

    Ha en fin dag!

    kram

    SvaraRadera
  7. Yes vad du inspirerar!!!!!!

    !

    !

    Jag brukar skaffa vadlånga modeller istället, blir hellånga på lilla jag.

    Kramar och vi hörs!

    SvaraRadera
  8. Ja skumt är ordet med de milslånga brallorna, lite skönt att inte vara ensam om problemet för då lutar det inte lika mycket åt att jag är pygmé… Fast jag gillar Maddes kommentar om att det är på grund av dem hon inte tränar… smart drag, ska jag absolut använda mig av… Kram på er allihop!

    SvaraRadera