Powered By Blogger

måndag 23 april 2012

Dagens – återgår till lugnet & som tog en chans

Shit vad jag har orerat runt här denna måndag. Blir ju helt matt själv bara jag tänker på det. Och stackars er som ”behövt” läsa arga tantens utfall… Sorry… Det var inte meningen… Men tusen tack för alla era kommentarer! Man kanske kan tro att jag fiskar medhåll och snälla ord när jag far ut så där i ilska men faktum är att jag bara måste få skriva av mig… För att få distans och då kan jag lika bra skriva det här, liksom... Tack som fan för att ni pallar lyssna… Men! Nu blir det dock lite lugnt och fint och tillbaka till ytligheten. Med en dagens stass:


Svårt att se men jag har på mig en svart chrysalis och över den Nintocha dress, den kanske inte heter exakt så men någonting ditåt i alla fall. Har jag för mig... Som knappt har blivit luftad under det ett och ett halvt år som den har varit medborgare i min Mollyrob. Dumt. Riktigt dumt för den är ju för tusan precis hur fin som helst. En välanvänding däremot är vårkappan som återigen fick uteluft:


Ja jag chansade och minsann om det inte är vår ute. Äntligen. :o) Så nu får den allt stanna också. Hur ser det ut hos er? Är det vårjacka på eller inte än? Kram!

10 kommentarer:

  1. Jag har använd vårjacka i en månad nu, även i minusgrader för jag vägrar mer vinter. Moget va?
    Mår du bättre av att skriva när du blir upprörd, tycker jag du ska gör det. Själv dammsuger jag :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försökte också trotsa och ha vårjacka men höll på att frysa ihjäl så jag fixade inte det... coolt av dig! :o) Bättre att dammsuga än att bitcha så jag ska försöka mig på det nästa gång, tack för tipset... :o) Kram!

      Radera
  2. Hej snygging!

    Stort GRATTIS till praktikförlängningen och till dom som får ha dig!
    Har läst dina inlägg härunder om typer till höger och vänster. Jag bara sitter med öppen mun och förvånas över folks inställning till sina medmänniskor. Tänk om alla hade varit stöpta i samma form, fan vad trist livet hade varit. Jag fick också ett möte igår med en mindre trevlig människa som jag aldrig träffat förut som högg som en kobra och jag backade, blev så perplex över folks beteende. Sen blir jag förbannad på mig själv att jag inte slutar att förvånas och blir mer luttrad och kan svara tillbaka. Nä, jag skulle också behöva tuffa till mig men ändå behålla värmen till männskligheten och livet.

    Du är bäst! "Fuck that shit" som Tony Soprano brukar säga (min idol)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och ja dessa människor, de borde hålla sig inom lyckta dörrar eftersom de uppenbarligen inte kan eller bör vara bland folk... och just det där att man tar åt sig av deras skit, hatar det... Men så svårt att försöka att inte göra det... :o( Kram!

      Radera
  3. Grattis till längre praktik - för det är du värd! Och du - se till att boka exakt samma pass nästa vecka ;) Vilka häxor det finns - lyssna inte!
    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Men tyvärr kan jag inte boka det passet efetrsom jag har praktik den tiden nu och i fortsättningen, tur det inte var ett pass jag gillade... :o) Kram!

      Radera
  4. Grattis till praktiken!
    Och visst är det galet hur folk beter sig? Jag gillar att läsa din blogg, för du kan verkligen skriva så är det bara. Oavsett om du är lite arg eller glad.
    Bäst!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen! Fast det där med kan skriva, nja, det är min största nojja just nu... inte så mycket här som i tidning. Den kommer ut snart... hilfe... ;o) Kram!

      Radera
  5. Inte vårjackan men iaf tunna skinnjackan med bara blus under; det är en framgång.
    Känns lite B när man fått smaka på värmen nyligen. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut ett framsteg... Och fattar vad du menar, nyss sommar på bortaplan, nu äcklig vinter igen... :o( Fast snart måste det bara vända... Kram!

      Radera