Powered By Blogger

lördag 28 april 2012

En provad Molly & en favorit från förr - en hiss, en diss

Jag fladdrade en smula utanför ramarna av min ganska tråkiga att-göra-lista när jag knatade runt på stan idag, och smet in i två butiker jag råkade passera. Och inte kunde hålla mig ifrån. Den ena en klädbutik som tidigare har haft en del Mollysar men nu dragit ner rejält på den fronten. Tanken med mitt besök där var mest att se vad som generellt fanns i kategorin kortare toppar. Och fastnade för en Molly, en av få de hade och en jag inte kan påminna mig att jag har sett tidigare… Och av gammal vana åkte Iphonen fram och förevigade i provrummet:


Ex blouse, white 1699:-

Superfin bomullsblus med små diskreta broderier i vitt i princip överallt. Men! Och de är två stycken, för det första priset, och för det andra, och kanske viktigaste, den är supervid nertill. Så pass att den står ganska rejält ut på sidorna. Skitsynd! För annars gillade jag den verkligen. Men den blev en diss. 

Vilket däremot inte återseendet av en gammal storfavorit blev. I en sådandär butik som saluför träningsprodukter. Kikar man in genom skyltfönstret så är det smockfullt med burkar stora som soptunnor innehållande pulver av alla de slag. En riktigt testosteronstinkande butik. Som jag först tvekade att gå in i trots att jag såg vad de mer hade… 
Men, mesande får tillhöra det förflutna så jag steppade in, för att spana toppar från Better Bodies, Märket som enligt mig gör de allra bästa och snyggaste träningsplaggen. Märkety som jag alltid bar under min era som träningsdåre. För tio år sedan… Men! Det var ett riktigt kärt återseende, inte minst i provrummet. 

Nu vet jag också att man kan träna i vanliga linnen. Billiga sådana och jag må vara förbannat snobbig men för mig är snygga träningskläder som sitter riktigt bra ganska viktigt. Just för att de sitter bra men även för att de gör träningen roligare… Ja, jag tycker det, på riktigt… Och därför gick jag därifrån med denna:


Med hem kom även dröm-Mollyketet. Uppackat och beundrat men inte provat än. Fast det kommer och en visning av det här också såklart :o) Kram till dess!

8 kommentarer:

  1. Halloj! men varför skall de korta vara så vida? :( äh.. det är faktiskt värt att vidga vyerna och kika på lite annat. Molly är Molly och det verkar helt enkelt inte vara deras grej att göra "rätt modell" på lite kortare godbitar.

    Kram (jupp du får gärna hojta när du fotat nästa gång också)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä tyvärr har du nog rätt där, de kortare modellerna verkar inte vara deras grej... så det får nog bli lite otrohet framöver... :o) Kram!

      Radera
  2. Skitsnygg! Har den själv..
    Kram V

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fin men för vid för min smak som sagt, om du nu menar Mollyn och inte träningstoppen?... Kram!

      Radera
  3. Svar
    1. Ja den är superfin för övrigt men inte så kul eller snyggt när tyget står ut en massa på sidorna. :o( Kram!

      Radera
  4. Det är inte så skönt med kläder som fladdrar omkring när man tränar helt enkelt. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Exakt! Klar skillnad med anpassade toppar mot vanliga linnen. Har testat både och... Kram!

      Radera