Powered By Blogger

fredag 13 april 2012

Dagens – som väntar på byråkratins sengångarkvarnar


The stass of today, och där tar det liksom slut… För eftersom jag är intill skelettet genomtrött och därför mer än lovligt tråkig så har jag inget vettigt alls att komma med här och nu. 
Fast för att vara en smula dryg också så kan jag väl kanske hinta lite om att jag har varit och försökt styra upp lite inför min närmsta framtid idag. Någonting som kommer att påverka de närliggande två månaderna riktigt rejält. Lite drygt två månader för att var exakt… ;o) 
Fast! Som alltid när byråkratins superlimförsedda kvarnar ska mala så kan det dröja ett bra tag med besked om hur det blir… Vilket gör mig galet megairriterad så fort tankarna bara snuddar vid ämnet, så det försöker jag därmed undvika… 
Eftersom jag är barnsligt vidskeplig, i alla fall så till vida att om jag yppar saker jag verkligen vill innan jag vet, så går det åt helsefyr direkt. Så därför får ni inte veta vad jag yrar om just nu… Men sen, när jag står med ett besked, hur det än blir… Då! Får ni veta… Okej? 
Ha nu en superbra kväll. Själv ska jag laga mat och sippa lite rödtjut, och försöka mig på en bloggenad med min ruggigt opålitliga Internetuppkoppling. Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Hoppas det går vägen! Fin dagens :) och ha en fin kväll! Kramar

    SvaraRadera