Powered By Blogger

torsdag 12 april 2012

Dagens - som väntar istället för att tampas

Typiskt när man kommer hem efter en lång dag, kastar sig i sängen med laptopen i knäet och bara är sååå bloggsugen. Lite bilder att visa från min dag i praktikland, en smula budgetshopping att avslöja. Och dessutom en swapp att tillkännage... Typiskt då att Internetuppkopplingen är stendöd... :-(
Så! Det blir istället bara en ynka dagens stass här denna kväll:


Resten får bli ett försök att klämma in här från kommundatorn imorgon... Massa bilder plus mobilinlägg är nämligen inget jag riktigt orkar tampas med just nu, så jag flyttar istället blicken till tvn och mitt absoluta favoritprogram Criminal minds... Hoppas ni har en bra kväll därute. Kram, Kärlek & Respekt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Fin dagens!
    Vårt internet funkar inte heller så jag surfar på telefonen, värdelöst. Hakar upp sig hela tiden i blogger och så alla dessa konstiga tecken man ska skriva, jag känner mig helt retarderad när jag skrivit dom fyra gånger och ändå får fel. Gggrrrr ! Nä det var ju inte meningen att gnälla så här men nu är det gjort;)

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... gnäll behövs ibland... :o) Och det finns nog inget dom gör mig mer uppretad än teknikstrul, fy fan! :o) Jag har gett upp att försöka svara på kommentarer i mobilen för det funkar ju bara typ en gång av tio... grrr! Så hade jag gnäll ännu lite mer också... :o) Kram!

      Radera