Powered By Blogger

onsdag 18 april 2012

Vi borde helt enkelt bojkotta!

Vaknade till ett sinne som var aningens upplättat än det jag gick och lade mig med. Är nu mest lite småirriterad på mig själv. För det är ju faktiskt så att andras beteende och tyckande kan man inte göra något åt men det kan man faktiskt med hur man själv agerar och reagerar. Och inte minst vilka värderingar man väljer att lägga på sig själv… 
Man behöver ju inte hålla på att tro att man är någonslags superhjälte som kan allt och lite till. Jag hatar nämligen luftfyllda besserwisserier!… Men! Man kan faktiskt vara optimistiskt självtänkande och en smula superhjältig på ett  realistiskt plan.


Istället för att klanka ner och tro nada om sig själv så borde vi helt enkelt bojkotta allt vad undertro på oss själva heter!!! Och faktiskt börja må lite bättre… För vem säger att en annan människa är värd så mycket mer att det är dennes tyckande som är lag… 
Så! Vad säger ni brudar, ska vi hjälpas åt att peppa varandra i den riktningen? Take no shit at all liksom… Kram från tanten med träningsvärken från helsefyr!

7 kommentarer:

  1. Träningsvärk = bra kvitto på att du tränat =)

    Vi är alla superhjältar på vårt eget vis anser jag. Gäller bara att komma ihåg det varenda dag.
    Japp du ska absolut få en bok av mig nästa vecka ;)

    SvaraRadera
  2. Jag är lätt med på det! :) Mer pepp åt folket! Kramis

    SvaraRadera
  3. Helt rätt! jag håller just nu på att vänja mig av med att kalla mig själv för "liten idiot" och i stället säga till mig själv något i stil med "hahaha vad dumt det blev -gör inte så igen" Och vet du - det börjar funka!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Take no shit! Det bor nog en superhjälte i oss alla, ibland behöver vi bara gräva lite djupare för att hitta den. Men tror det är sunt med ett jävla anamma ibland....
    Kram/Tin

    SvaraRadera
  5. Det låter som en superbra idé! Är med så det ryker!! Massor med Kramar så länge! Och jättefint har du fått här inne :)

    SvaraRadera
  6. Gillar starkt!!!

    + hej, ny layout! det ändrar av bara farten när jag klickar här. :D

    SvaraRadera
  7. Jag tror också att vi är superhjältar innerst inne, och då inte på det beserwissiga sättet utan på det bra. Dags vi visar det lite mer bara... Kram på er!

    SvaraRadera