Powered By Blogger

tisdag 24 april 2012

Dagens – som undrar om ni vill ha en provning

Det där med att besöka provrum är en riktig bra syssla, för då slipper man anlita samma tråkiga spegel som alltid får tjänstgöra. I alla fall den dagen. Som idag:


Ja ni vet ju redan att jag befann mig provartagen på Stadium idag. Och nu ska jag sluta tjata om det där med träningskläder. Jag lovar! Fast nu på kvällskvisten råkade jag visst spontanhamna i ett helt annat provrum också. Med ett par Pleasejeans och en Spirablus. Och av ren vana fick knäppt en bild, som synes: 


Mer än så blev aldrig provat. För det var först efteråt. Med de egna paltorna på plats igen, som jag upptäckte en hel massa andra och sprillans nya Spiror. Och eftersom jag vet att ni i alla fall är några som gillar det märket så undrar jag om ni skulle vilja ha en provning. Av Spira, av mig? För i så fall åtar jag mig gärna det… Jag är ju så egofixerad att jag gillar det där med provningar… ;o) Och dessutom är de som gör märket även de som äger butiken jag var i, vilket borde betyda att de har det mesta som släppts i kollektionsväg den här svängen.  Kram för idag!

9 kommentarer:

  1. Vilken mysig blogg du har:) jag tänkte följa men hittar varken facebook eller twitter??

    Vill du ha lite skön inrednings-inspiration samt delta i en tävling i mitt lantliga inlägg, då kan du kolla in min blogg:)
    Ha en kanonvecka.

    LOVE Maria på inredningsvis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inte kopplat bloggen till FB eller Twitter eftersom jag har mitt riktiga namn där och inte vill att vissa jaghar som vänner där ska ha med bloggen att göra... Typ! Kul du hittade hit ska knalla in till dig lite senare idag. Kram!

      Radera
  2. Jag gillar Spira och vill gärna se mer.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Gärna en provning! Jag gillar dina provningar och Spira göra fina saker.
    Snygg Dagens! Kram

    SvaraRadera
  4. Alltid kul och spännande med provningar och visningar!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jättegärna en spira-provning. Har läst att de är små i storlek och inte vågat beställa därför..... Och nu har äntligen en rock-a-fellow slip top hittat hit, jag tog storlek 2 och det blev bra! Ha en riktigt fin dag! Kramar

    SvaraRadera
  6. Spiraproving ja tack :) Kram!

    SvaraRadera
  7. Kul! Då ska jag försöka se till att klämma in en sådan i veckan, annars måndag eftersom jag är ledig då. Okej? Kram på er!

    SvaraRadera
  8. instämmer, Spira gillas och provning är mkt välkommen! Klem

    SvaraRadera