Powered By Blogger

måndag 23 april 2012

Om konsten att tvärvända ett inlägg

Jag kan ju lika bra fortsätta på min inslagna linje som ifrågasätter vad fan det är för fel på folk… Kände att jag var tvungen att rensa skallen från en massa skräp och bokade ett pass på gymet nu på lunchen. Ett jag aldrig varit på förut. Step och styrka. Kommer dit, tar en plats och får onda ögat när fler anländer. Jag hade ju tagit någons plats… Sorry men det fanns faktiskt inga namnlappar på stepbrädorna… Och vad fan spelar det för roll vilken plätt man står på… Liksom!
Kör passet. Och jag är kass, helt jävla värdelös som gör fel hela tiden och hänger inte med. Alls! Koreografi och jag har aldrig kommit överens och idag var det till och med krigisk stämning mellan oss. Men. Jag försökte även om jag mest gjorde bort mig…
Efter passet råkar jag höra några prata. Om vad hon den dåliga otränade tog en plats för när det var fullbokat och en annan tjej som brukade gå inte fick plats bara för det…
Hon kanske skulle tänkt på att boka lite tidigare då om hon nu brukar gå på det passet och de har ett begränsat antal platser till det… Tänker jag! Och blir så jävla sne på mig själv för att jag först kände det så att jag stal inte bara en plats, utan en speciell plats… Och nu är jag sne på mig själv, just för att jag blev sne på mig själv… :o) För vad fan ska jag alltid backa och känna mig dum och i vägen för… Vad är det som säger att andra har så mycket mer rätt till en träningsplats, eller what so ever än vad jag har?… Så det får faktiskt vara slut på det nu… Take no shit! Det får bli min nya grej att jobba stenhårt på… Någon som känner igen sig i att vara expert på konsten att backa? Då tycker jag att vi gör gemensam grej i att ge fan i det i fortsättningen… :o)
Men! Samtidigt är jag även bara precis så här överdrivet megaglad och lycklig:


För jag har fått förlängt på praktiken!!! Tjohooo! Jag får göra vettiga saker med ambitiösa, smarta och trevliga människor istället för att stirra hål i väggarna i boningen dagarna i ända… Och det är en vinstlott som heter duga! För mig!... :o)

18 kommentarer:

  1. Grattis!!!! :)))

    Och dom där människorna på gymet - dom suger! Suger energi!!! Blir så trött på energislukare! F-n....vad dåligt dom måste må tänker jag som måste kommentera på sådant barnsligt sätt!!! Tummen ner!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Backat för andra har jag gjort hela livet, tyvärr!! Så ensam är du absolut inte.! Försöker verkligen men sitter så djupt i mig o det är ju "svårt lära en gammal att sitta"! Vi måste hjälpa varandra där.. Självklart har du lika stor rätt o vara på det passet som någon annan!! Det är ju bara löjligt av dom som pratar skit..Du är värdefull, kom ihåg det!!
    Supergrattis till din förlängda praktikplats! Jätteroligt för dig, klart dom vill ha en begåvning som dig! Fattas bara annat..
    KRAM

    SvaraRadera
  3. GRATTIS! Det var ju underbara nyheter att du får fortsätta.

    och angående gymmet o så skulle det lika gärna varit jag som varit i den sitsen

    SvaraRadera
  4. Åh GRATTIS!! skit i de andra,ja försök iaf. De drar en massa dålig energi, jag vet precis hur det känns, men försök... Storklem i solen

    SvaraRadera
  5. Grattis grattis!
    Superduper ju,
    kram

    SvaraRadera
  6. Grattis till förlängd praktik! Det är ju fantastiskt.
    Synd på hunddaten men det kan ju inte hjälpas; jobb går före.
    Ännu mer synd på boken för jag hör att du behöver den, så jag får väl skicka den så länge och komma efter själv sen nån dag.
    Eller finns det kanske tid där runt 1 maj?

    SvaraRadera
  7. STORT GRATTIS!! Till praktikplatsen, fast mest nöjda måste de vara på Praktikplatsen som får ha dig lite längre. Du ska stå med rak rygg och våga ta plats, det har jag lärt mig den hårda vägen. Ingen som tackar dig för att du backar, det innebär bara att du förminskar dig själv i dina egna och i andras ögon.
    KRAM SNYGGING!!

    SvaraRadera
  8. Go girl! Tror dem att de äger världen eller!? Kul med praktiken. :)

    Vi skulle ju ses men frågan när när? Kan du på måndag förresten? Jag slutar 12 då coh måste fördriva tiden till typ 15 innan Andy hämtar mig.

    Kramis

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. Grattis och hejja praktiken, det gör mycket för humöret, hejja..kramkram..

    SvaraRadera
  11. Toppen med praktikplatsen.....otroligt f.ö. hur en del beter sig.....bläh för sådanan trista typer!
    Kram titti

    SvaraRadera
  12. Grattis till praktiken, hur kul som helst. Tummen ned för träningstanter som tror de äger stället.
    Kram

    SvaraRadera
  13. Grattis till praktiken!

    För övrigt är det som hände dig den största anledningen till att jag vägrar sätta min fot på dylika träningsställen...

    Joggar då hellre i skogen än utsätter mig för andras jäkla skitsnack.

    KRAM!

    SvaraRadera
  14. Tack Tack massa Tack!!! hade alla varit som er hade jorden varit en fan så mycket bättre snällare, roligare plats!
    Hur gärna jag än hade velat så kommer det inte att funka att gå på det passet fler gånger, för nu ska jag ju tillbaka till praktiken och då funkar inte lunchträning tidsmässigt... Synd för hade velat reta upp dem igen... ;o)
    Helen & Sanna: jag mailar/ sms´ar er imorgon. Ska se om jag kan styra upp. :o)
    Massa Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  15. Känner igen de där reaktionerna, det är bara och blänga på de där veteranskuttarna tillbaka. Efter några pass pratar de sk*t om någon annan ny som stör de invaggade rutinerna. Omoget beteende av dem, ja, men det finns i nästan alla träningssalar.

    SvaraRadera
  16. Jiipppeee!!!! Vilken tur de begrep vilket kap du är så de behåller dig:)

    Lite av din jeevlanamma behöver jag för tillfället är jag för "mjuk"

    Kramar fina du

    SvaraRadera