Powered By Blogger

fredag 6 april 2012

Tidigare dreggelspanad nykomling – nu med frågetecken

Tre nya Mollysar flyttad hem hit igår. Det vet ni redan. Om ni läste här igår alltså… Men det är bara en av dem som jag har avslöjat till utseendet tidigare, i alla fall tillsammans med ordet klick. Så då tänkte jag att det var dags att visa de andra också, eller ja kanske alla tre... 
Fast eftersom jag är en riktigt tråkdryg jäkel, som gillar att dra ut på saker, så blir det en i taget. Men start på den jag provade i en lokal second handbutik igår:


Någon som vet vad den heter? Eller, ännu hellre, har en produktbild på den att dela med er av? Tacksam för vilket som… I alla fall så har jag spanat och i kombination med det dregglat ganska rejält över denna de få gånger jag sett den. Men! Jag har ändå varit genomskeptisk till om den verkligen skulle funka på mig. Igår fick jag alltså chansen at ta reda på det. Och det lockade så mycket att jag inte låtsades om att den bara hade siffran 1 på lappen inuti. Döm om min förvåning när den faktiskt passade… 
Men! Är den för mig? Vad tycker ni, hiss eller diss? Ärligt!!! Kanske svårt att se på denna hårdkapade bild, men den finns att skåda även HÄRDet var allt nu, återkommer med en nykomling till snart. Ett till skrytinlägg vankas alltså… Kram!

8 kommentarer:

  1. Hiss säger jag!
    Den heter #34C Undress C och kostade 2499 kr som ny så du har säkert gjort ett riktigt fynd.
    Jag mailar över produktbilden.

    GLAD PÅSK

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen Tack!!! Ja jag gjorde verkligen ett riktigt fynd där... :o) Glad Påsk & Kram!

      Radera
  2. Där hann A-K före! Jag säger hiss! Är naturligtvis inte alls partiskt trots att jag har den själv! Jättefin med ett brett skärp i midjan (som på någon sajt i USA) eller med en längre kofta över eller som du hade med jeansjackan.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ända sedan jag såg den på dig på träffen i Göteborg för 1,5 år sedan så har den legat i bakhuvudet som en vill-ha. För den var sååå fin på dig! Kram!

      Radera
  3. I totally agree! Har den förresten själv och den är hur användbar som helst, som sockersöt och ljuv eller mer tuff, i kombination med din jeansjacka t.ex. Ja, det är en hiss :) Glada påskkramar från Lisa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den känns som hiss nu när jag haft den hängande framme och spanat på den när jag gått förbi under dagen. Tror som du säger att den kan kläs både ner och upp nästan hur mycket som helst. Tack för att du bekräftade det tänket. :o) Kram!

      Radera
  4. Den är ju ursnygg! Jag höll på att sälja min men nu har den flyttat till mamma i Sverige istället. Perfekt till dig!

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den får allt stanna, snart att skeppa till din mamma ,för då kan du ju alltid roffa tillbaka om du ångrar dig... ;o) Kram!

      Radera